YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ksm 2015 #31 Korkunuz benden çok iddialı bir resimle katılacağım yarışmaya desem de kimi inandırabilirim ki
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Ksm 2015 #32 YoRuMSuZ dediki: Korkunuz benden çok iddialı bir resimle katılacağım yarışmaya desem de kimi inandırabilirim ki Genişletmek için tıklayın... biz sana inanıyoruz yorumsuz o yüzden buradayız..
YoRuMSuZ dediki: Korkunuz benden çok iddialı bir resimle katılacağım yarışmaya desem de kimi inandırabilirim ki Genişletmek için tıklayın... biz sana inanıyoruz yorumsuz o yüzden buradayız..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Ksm 2015 #33 Zaten benim karşımda hiç şansınız yok Abi çok iyisin bu konuda her hafta bi yarışma düzenlemelisin
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #34 nazenin dediki: Zaten benim karşımda hiç şansınız yok Abi çok iyisin bu konuda her hafta bi yarışma düzenlemelisin Genişletmek için tıklayın... o bir e destek olmaya çalışıyorum ve diyorumki muhakkak bu yarışmaya katılalım
nazenin dediki: Zaten benim karşımda hiç şansınız yok Abi çok iyisin bu konuda her hafta bi yarışma düzenlemelisin Genişletmek için tıklayın... o bir e destek olmaya çalışıyorum ve diyorumki muhakkak bu yarışmaya katılalım
P PHI Ziyaretçi 8 Ksm 2015 #35 @kAşİf Aranızda kabul görüldüğümü bilmek çok güzel. Eğer yarışmayı ben kazanırsam kazancımı isteyenlerle paylaşabilirim. Belki
@kAşİf Aranızda kabul görüldüğümü bilmek çok güzel. Eğer yarışmayı ben kazanırsam kazancımı isteyenlerle paylaşabilirim. Belki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ksm 2015 #36 @kAşİf inanır mısın bende resim çekip çekip beğenmiyorum Ve bu yüzden hala yarışmaya sokabileceğim bir resim yok
@kAşİf inanır mısın bende resim çekip çekip beğenmiyorum Ve bu yüzden hala yarışmaya sokabileceğim bir resim yok
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #37 ZeyNoO dediki: @kAşİf inanır mısın bende resim çekip çekip beğenmiyorum Ve bu yüzden hala yarışmaya sokabileceğim bir resim yok Genişletmek için tıklayın... neyseki süre uzun @ZeyNoO bu zamanı iyi değerlendirmek lazım...napcaz bilmem
ZeyNoO dediki: @kAşİf inanır mısın bende resim çekip çekip beğenmiyorum Ve bu yüzden hala yarışmaya sokabileceğim bir resim yok Genişletmek için tıklayın... neyseki süre uzun @ZeyNoO bu zamanı iyi değerlendirmek lazım...napcaz bilmem
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ksm 2015 #38 PHI dediki: @kAşİf Aranızda kabul görüldüğümü bilmek çok güzel. Eğer yarışmayı ben kazanırsam kazancımı isteyenlerle paylaşabilirim. Belki Genişletmek için tıklayın... kabul görmek ne demek burada çok güzel işler yapacağından hiç şüphemiz yok..
PHI dediki: @kAşİf Aranızda kabul görüldüğümü bilmek çok güzel. Eğer yarışmayı ben kazanırsam kazancımı isteyenlerle paylaşabilirim. Belki Genişletmek için tıklayın... kabul görmek ne demek burada çok güzel işler yapacağından hiç şüphemiz yok..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ksm 2015 #39 kAşİf dediki: neyseki süre uzun @ZeyNoO bu zamanı iyi değerlendirmek lazım...napcaz bilmem Genişletmek için tıklayın... Haftaiçi hiç zamanım yok işten yorgun geliyorum. Umarım kaçırmam. Bu süreçte düşüncem orjinal bişeyler
kAşİf dediki: neyseki süre uzun @ZeyNoO bu zamanı iyi değerlendirmek lazım...napcaz bilmem Genişletmek için tıklayın... Haftaiçi hiç zamanım yok işten yorgun geliyorum. Umarım kaçırmam. Bu süreçte düşüncem orjinal bişeyler