_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Mys 2015 #11 YoRuMSuZ dediki: Onları istiyorum ! Genişletmek için tıklayın... hahaha belki pararlel evrende, başka bir yaşam formunda neden olmasın..
YoRuMSuZ dediki: Onları istiyorum ! Genişletmek için tıklayın... hahaha belki pararlel evrende, başka bir yaşam formunda neden olmasın..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Mys 2015 #12 RUZG4R dediki: Buda daha çok bir ergen hikayesi zaten ... Genişletmek için tıklayın... Bu sitede bana ergen dediler anne
RUZG4R dediki: Buda daha çok bir ergen hikayesi zaten ... Genişletmek için tıklayın... Bu sitede bana ergen dediler anne
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2015 #13 Yerin kulağı vardır paralel falan demeyelim Nedenmiş o ya ne güzel yayınlarız işte Bak o kız da önce internette yazmaya başlamış.
Yerin kulağı vardır paralel falan demeyelim Nedenmiş o ya ne güzel yayınlarız işte Bak o kız da önce internette yazmaya başlamış.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Mys 2015 #14 _nehir_ dediki: Bu sitede bana ergen dediler anne Genişletmek için tıklayın... estağfurullah
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Mys 2015 #15 YoRuMSuZ dediki: Yerin kulağı vardır paralel falan demeyelim Nedenmiş o ya ne güzel yayınlarız işte Bak o kız da önce internette yazmaya başlamış. Genişletmek için tıklayın... Belki ilerde meşhur bir yazar olursam ben ölünce milyon dolarlara satarlar, çoluğumun çocuğumun rızkı çıkar saklayayım ben onları
YoRuMSuZ dediki: Yerin kulağı vardır paralel falan demeyelim Nedenmiş o ya ne güzel yayınlarız işte Bak o kız da önce internette yazmaya başlamış. Genişletmek için tıklayın... Belki ilerde meşhur bir yazar olursam ben ölünce milyon dolarlara satarlar, çoluğumun çocuğumun rızkı çıkar saklayayım ben onları
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2015 #16 Mutlaka bir menajerin olması gerekiyor, tek başına üstesinden gelemezsin Bir düşün sen konuyu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Mys 2015 #17 YoRuMSuZ dediki: Mutlaka bir menajerin olması gerekiyor, tek başına üstesinden gelemezsin Bir düşün sen konuyu Genişletmek için tıklayın... Bu bir iş teklifi mi Bence de bir düşüneyim sağol
YoRuMSuZ dediki: Mutlaka bir menajerin olması gerekiyor, tek başına üstesinden gelemezsin Bir düşün sen konuyu Genişletmek için tıklayın... Bu bir iş teklifi mi Bence de bir düşüneyim sağol
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2015 #18 _nehir_ dediki: Bu bir iş teklifi mi Bence de bir düşüneyim sağol Genişletmek için tıklayın... Bir nevi öyle Bilirsin bencillik yapan hep bana hep bana diyen bir tip değilimdir
_nehir_ dediki: Bu bir iş teklifi mi Bence de bir düşüneyim sağol Genişletmek için tıklayın... Bir nevi öyle Bilirsin bencillik yapan hep bana hep bana diyen bir tip değilimdir
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Mys 2015 #19 YoRuMSuZ dediki: Bir nevi öyle Bilirsin bencillik yapan hep bana hep bana diyen bir tip değilimdir Genişletmek için tıklayın... bak senn
YoRuMSuZ dediki: Bir nevi öyle Bilirsin bencillik yapan hep bana hep bana diyen bir tip değilimdir Genişletmek için tıklayın... bak senn
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Mys 2015 #20 _nehir_ dediki: bak senn Genişletmek için tıklayın... Diğer hayat falan demeyelim zaman hızla ilerliyor ve her geçen gün ünlü yaşayacağın günlerden çalıntı oluyor ona göre. Kendim için bir şey istemiyorum
_nehir_ dediki: bak senn Genişletmek için tıklayın... Diğer hayat falan demeyelim zaman hızla ilerliyor ve her geçen gün ünlü yaşayacağın günlerden çalıntı oluyor ona göre. Kendim için bir şey istemiyorum