KuTLuK Üye 27 Tem 2008 #42 aDamına bağLı oLaraK değişir bu sorunun Cevabı Dünyada Neden DöneKLer Mevcut ?
incikk Üstat 27 Tem 2008 #43 Bende anlayamıyorum neden mevcut ve bir anda nasıl dönüyorlar Neden bu kadar su içiyoruz
arzum Forum Tutkunu 28 Tem 2008 #46 şimdiki gençlik çiğniyo ama hatta balon bile yapıyo ayıpp ayıpp derdi büyüklerimiz ondan olsa gerek. insanlar neden dedikodu yapma gereği duyarlar?
şimdiki gençlik çiğniyo ama hatta balon bile yapıyo ayıpp ayıpp derdi büyüklerimiz ondan olsa gerek. insanlar neden dedikodu yapma gereği duyarlar?
Safir Özel Üye Özel üye 2 Ags 2008 #47 Kendilerini kusursuz sandıkları için yada bizi çok sevdiklerinden (zira günahlarımızı üstlenme cesaretini gösteriyorlar, tebrik ediyorum) Neden çoğu zaman faydalı şeyler çekici değilken, faydasız hatta zaralı şeyler bu kadar cazip?
Kendilerini kusursuz sandıkları için yada bizi çok sevdiklerinden (zira günahlarımızı üstlenme cesaretini gösteriyorlar, tebrik ediyorum) Neden çoğu zaman faydalı şeyler çekici değilken, faydasız hatta zaralı şeyler bu kadar cazip?