carmella Özel Üye Özel üye 21 Arl 2024 #11 Tatlım görmemiştim konuyu şimdi gördüm çok üzüldüm başın sağ olsun
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Arl 2024 #12 Basın sağolsun kuzum Rabb'im kalanlara sabır versin . Mekanı cennet olsun inşallah
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 21 Arl 2024 #14 Dostlar sağolsun Amin carmella dediki: Tatlım görmemiştim konuyu şimdi gördüm çok üzüldüm başın sağ olsun Genişletmek için tıklayın... nazenin dediki: Basın sağolsun kuzum Rabb'im kalanlara sabır versin . Mekanı cennet olsun inşallah Genişletmek için tıklayın... ÖnceSağlık dediki: Başınız sağ olsun Genişletmek için tıklayın...
Dostlar sağolsun Amin carmella dediki: Tatlım görmemiştim konuyu şimdi gördüm çok üzüldüm başın sağ olsun Genişletmek için tıklayın... nazenin dediki: Basın sağolsun kuzum Rabb'im kalanlara sabır versin . Mekanı cennet olsun inşallah Genişletmek için tıklayın... ÖnceSağlık dediki: Başınız sağ olsun Genişletmek için tıklayın...