İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #11 oley tamam daimi eşinimnm senin dimi kimseyi bulamazsam seni alcam zaten kendime ama ufak değişiklikler yapmalıyız sende
oley tamam daimi eşinimnm senin dimi kimseyi bulamazsam seni alcam zaten kendime ama ufak değişiklikler yapmalıyız sende
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #13 biliyodum biliyodum boşol da dedin bana bidaha görmesin gözüm seni ya benden ayrılamazsın terketme beni nütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biliyodum biliyodum boşol da dedin bana bidaha görmesin gözüm seni ya benden ayrılamazsın terketme beni nütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #15 bu arada hangimiz kız evi sen bana boşol diebiliosan ben kız evi oluyorum sanırım çünkü erkek 3 defa boşol diyince oluyodu sanırım
bu arada hangimiz kız evi sen bana boşol diebiliosan ben kız evi oluyorum sanırım çünkü erkek 3 defa boşol diyince oluyodu sanırım
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #17 ama amaaaaa o benim kelimem ben sölüyorum onu kendininkini bulurmusun sen
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #19 halen hayal kısmındamısın sen lütfen at kendini biyerden beni yorma şuan kafamı vurabilirim biyerlere hayallerin suya düşer bebek ; tabi anca ben yapabilirim bunu
halen hayal kısmındamısın sen lütfen at kendini biyerden beni yorma şuan kafamı vurabilirim biyerlere hayallerin suya düşer bebek ; tabi anca ben yapabilirim bunu
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Mys 2010 #20 Bak atarım cam bir kol ötemde kolumu uzatınca açılıyo ve 4. kattayız emin misin