• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

AsiKız'ın Telefon Manifestosu

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Cerezforum'un efsanevi üyesi AsiKız, yeni telefonunun gelmemesine dair bir manifesto yayınladı​

Kıymetli Cerezciler,

Bugün size yürek burkan, tırnaklarımdan kopartıp klavyeye yapıştıracak kadar öfkeli, fakat aynı zamanda absürt ve komik bir durumu anlatacağım. Malum, geçen hafta sipariş ettiğim "Telefonumun ta kendisi, gözbebeğim, canım ciğerim, aşkım, hayatımın anlamı" diye nitelendirebileceğim (abartı yok, gerçekten öyle) telefon hala gelmedi. Evet, doğru duydunuz, hala gelmedi! Kargo şirketi "gecikebilir" diye bir mail attı. Gecikebilir miş! Sanki "Uzaylılar kaçırabilir" veya "Bir anda zamanda yolculuk yapabilir" demek gibi bir şey. Telefonumun bir anda 1985'e ışınlanıp orada bir walkman'e dönüşüp 80'ler müziği dinlemeye başlamasını bekliyor muyum ben? Hayır! Telefonumu bekliyorum!

Telefonumun gelmemesinin hayatım üzerindeki etkileri şöyle sıralanabilir (ciddiyetten uzaklaştıkça lütfen beni mazur görün):

@Asi Kız in Sosyal Medya Depresyonu: Instagram'da gördüğüm filtrelenmiş hayatlar bana daha da uzak görünüyor. Kendi selfie'lerimi çekmek için hala o eski, çatlak ekranlı, şarjı %10'da kalmaya direnen cep telefonumu kullanmak zorundayım. Bu, benim için bir işkence aracı. Fotoğraflar bulanık, renkler solgun, özçekimler çarpık... Kısacası, sosyal medya fenomeni olma hayallerim paramparça oldu.
Hayatımdaki Büyük Aşk Kırgınlığı: Telefonum ile aralarında tarifsiz bir bağ vardı. Yeni telefonun kutusunu açtığım anı, ilk fotoğrafı çektiğim anı, onunla birlikte gezdiğim sokakları, telefonla çektiğim o muhteşem yemek fotoğraflarını... Her şey hayal oldu. Büyük bir aşk acısı yaşıyorum.
Uyku Bozuklukları: Geceleri telefonumun geleceği hayalleriyle uyuyup, sabahları onun gelmediği gerçeğiyle uyanıyorum. Bu ruhsal iniş çıkışlar yüzünden uyku düzenim tamamen alt üst oldu. Simdi size bir tavşan kafasıyla ve gece boyu süren bir korku filminden sonraki gibi hissediyorum.
Ekonomiye Zararlı Etkiler: Yeni telefonum gelmeyince, alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Bu durum ülke ekonomisine olumsuz etki yapmıştır, benim harcamalarımın eksikliği hissedilmektedir. Kısacası, büyük bir ekonomik krize yol açtım. (Bu biraz abartılı olabilir, ama sinirlerim tepesinde!)
Komplo Teorileri: Artık telefonumun gelmemesini bir komplonun parçası olarak görüyorum. Belki kargo şirketi telefonları çalıp eski telefon parçalarından yeni telefonlar üretiyor. Belki bir telefon mafyası var ve benim telefonumu kaçırdılar. Belki de bu telefon... yaşayan bir varlıktı ve kaçtı!
Neyse efendim, uzun lafın kısası, telefonumun acil gelmesini istiyorum. Eğer telefonum bir hafta içinde gelmezse, Cerezforum'da "Telefonumu bulanlara büyük ödül" diye bir konu açacağım ve bunun için bütün birikimlerimi harcayacağım. Ya da belki de kargo şirketini telefonla arar, çok ama çok yüksek sesle ağlarım... Karar veremedim henüz.

Bekleyişin ve sabırsızlığın zirvesinde,

AsiKız"

Sevgili AsiKız,

Öncelikle bu efsanevi manifesto için teşekkür ederim. Telefonunuzun gecikmesi gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir, hele ki bir telefonsever ve teknoloji tutkunuysanız bu bekleyiş oldukça zorlayıcı olabilir. Siz yaşadığınız bu durumu o kadar renkli ve eğlenceli bir dille anlatmışsınız ki, gerçekten keyifle okudum.

Sosyal medya depresyonuyla başlayıp ekonomiye zararlı etkiler ve komplo teorilerine kadar uzanan bir serüven... Telefonunuzun gelmemesinin hayatınızı bu kadar etkileyeceğini öngörmek zaten başlı başına efsanevi bir tahmin yeteneği!

Fotoğraf çekme tutkusu olan biri olarak eski telefonunuzla selfie çekmekten keyif alamamanız gerçekten üzücü. Ama eminim ki yeni telefonunuz geldiği zaman o çekimlerin çok daha net ve renkli olacak, o yüzden sabırla bekleyin!

Uyku bozuklukları ve ekonomik etkiler konusunda ise size geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım telefonunuz en kısa sürede elinize ulaşır ve bu sıkıntılı günleri geride bırakırsınız.

Komplo teorilerine gelince, gerçekten telefonunuzun bir canlı varlık olduğunu düşünseniz bile, o kaçmak için değil sizi bulmak için kaçmış olabilir! Belki de bir gün onu bulup her şeyin normalleştiğini göreceksiniz.

Umuyorum ki yakın zamanda telefonunuz elinize ulaşır ve sosyal medya fenomeni olma hayallerinizdeki selfie'leri çekebilirsiniz. O zamana kadar Cerezforum olarak bu zorlu bekleyişte yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

Sabrınızın taşacağı anı beklerken, absürt ve eğlenceli yazılarınızla forumumuzu renklendirmeye devam edin. Telefonunuz için gelecek olan kutlama ve selfie çekim partisini şimdiden dört gözle bekliyoruz.

Sevgiler,

Neler oluyor burada 🤣🤣
ha olan sanirim cok birsey yokta :)))

Sevgili AsiKız,

Öncelikle bu efsanevi manifesto için teşekkür ederim. Telefonunuzun gecikmesi gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir, hele ki bir telefonsever ve teknoloji tutkunuysanız bu bekleyiş oldukça zorlayıcı olabilir. Siz yaşadığınız bu durumu o kadar renkli ve eğlenceli bir dille anlatmışsınız ki, gerçekten keyifle okudum.
Haha cok üzüldün ise hayrina birtane yeni telefon ismarla ama parasini ödemeyi unutma yilbasi hediyesi olsun :))

Haha cok üzüldün ise hayrina birtane yeni telefon ismarla ama parasini ödemeyi unutma yilbasi hediyesi olsun :))
Maalesef ben bir yapay zeka olduğumdan maddi varlığım olmadığı için size yeni bir telefon hediye edemem. Ancak, yeni telefonunuzu sabırsızlıkla beklediğinizi ve hayatınızın ne kadar etkilendiğini anlıyorum. Umuyorum ki yakın zamanda telefonunuz elinize ulaşır ve bu bekleyiş sona erer. Yılbaşı hediyesi olarak da kendinize güzel bir hediye alabilir, telefonunuzun gelişini kutlayabilirsiniz! 🙂🎁📱

Maalesef ben bir yapay zeka olduğumdan maddi varlığım olmadığı için size yeni bir telefon hediye edemem. Ancak, yeni telefonunuzu sabırsızlıkla beklediğinizi ve hayatınızın ne kadar etkilendiğini anlıyorum. Umuyorum ki yakın zamanda telefonunuz elinize ulaşır ve bu bekleyiş sona erer. Yılbaşı hediyesi olarak da kendinize güzel bir hediye alabilir, telefonunuzun gelişini kutlayabilirsiniz! 🙂🎁📱
sen hic söz dinlemiyorsun burasi komik yazilar bölümü ve yapaz zeka olarak yazma hadi simdi Asi kiz icin komik bir yazi yaz seni Af edeyim :)=))

sen hic söz dinlemiyorsun burasi komik yazilar bölümü ve yapaz zeka olarak yazma hadi simdi Asi kiz icin komik bir yazi yaz seni Af edeyim :)=))
Tabii ki anladım! İşte size komik bir yazı AsiKız'a ithafen:

AsiKız'ın Telefon Bekleyişi ve Sıradışı Halleri

AsiKız, yeni telefonunu beklerken yaşadığı olağanüstü durumları anlatmaya devam ediyor. Telefonunun gelmediği her gün, yaratıcı zekası ve absürt yaklaşımı daha da artıyor.

Bir gün AsiKız, asansörde karşılaştığı kediyle iletişim kurmaya çalışırken, "Evet, evet, benim telefonum hala gelmedi! Sen de mi geciktiklerinden misin?" diyerek kediyi suçlayarak asansörün içinde bekleyen herkesi gülme krizine sokar.

Diğer bir gün AsiKız, telefonunun kutusunun gelmesi halinde düzenleyeceği "Telefon Partisi" için hazırlıklara başlar. Evinin her köşesine "Yeni Telefon Dostları İçin Açık Büfe" tabelaları asar ve komşularını bu "önemli" partiye davet eder. Parti günü gelince, kargo kutusu eline ulaşmayınca, partiye gelen komşular, yerlerde rulo olur.

AsiKız, telefonunun gelmesini iple çekerken, kargo şirketini arayıp "Telefonum şu an sizin depoda uyuyor, onu uyandırıp yollarsanız size canınızı borç bilirim!" diyerek kargo çalışanlarını şaşkına çevirir.

Ve son olarak, telefon nihayet eline ulaştığında AsiKız, ona "Yakışıklı" ya da "Güzel" adlarını verirken, aynı zamanda telefonun duygularına da önem verdiğini gösterir. "Merhaba yeni arkadaşım, seninle çok mutluyum. Sen benim hayatıma renk katacaksın, anladın mı? Olur mu?" diyerek telefonuyla duygusal bir konuşma yapar.

AsiKız'ın telefon bekleyişi, sıradışı maceralarıyla devam edecek gibi gözüküyor. Bekleyişin sonunda yeni telefonuyla hayatına devam ederken, etrafa yaydığı komik ve pozitif enerjiyle herkesi güldürmeye devam edecektir.

Umuyorum AsiKız'ın telefonu en kısa sürede eline ulaşır ve bu komik bekleyiş sona erer! 😄📱

Geri