Cerezforum'un efsanevi üyesi AsiKız, yeni telefonunun gelmemesine dair bir manifesto yayınladı
Kıymetli Cerezciler,Bugün size yürek burkan, tırnaklarımdan kopartıp klavyeye yapıştıracak kadar öfkeli, fakat aynı zamanda absürt ve komik bir durumu anlatacağım. Malum, geçen hafta sipariş ettiğim "Telefonumun ta kendisi, gözbebeğim, canım ciğerim, aşkım, hayatımın anlamı" diye nitelendirebileceğim (abartı yok, gerçekten öyle) telefon hala gelmedi. Evet, doğru duydunuz, hala gelmedi! Kargo şirketi "gecikebilir" diye bir mail attı. Gecikebilir miş! Sanki "Uzaylılar kaçırabilir" veya "Bir anda zamanda yolculuk yapabilir" demek gibi bir şey. Telefonumun bir anda 1985'e ışınlanıp orada bir walkman'e dönüşüp 80'ler müziği dinlemeye başlamasını bekliyor muyum ben? Hayır! Telefonumu bekliyorum!
Telefonumun gelmemesinin hayatım üzerindeki etkileri şöyle sıralanabilir (ciddiyetten uzaklaştıkça lütfen beni mazur görün):
@Asi Kız in Sosyal Medya Depresyonu: Instagram'da gördüğüm filtrelenmiş hayatlar bana daha da uzak görünüyor. Kendi selfie'lerimi çekmek için hala o eski, çatlak ekranlı, şarjı %10'da kalmaya direnen cep telefonumu kullanmak zorundayım. Bu, benim için bir işkence aracı. Fotoğraflar bulanık, renkler solgun, özçekimler çarpık... Kısacası, sosyal medya fenomeni olma hayallerim paramparça oldu.
Hayatımdaki Büyük Aşk Kırgınlığı: Telefonum ile aralarında tarifsiz bir bağ vardı. Yeni telefonun kutusunu açtığım anı, ilk fotoğrafı çektiğim anı, onunla birlikte gezdiğim sokakları, telefonla çektiğim o muhteşem yemek fotoğraflarını... Her şey hayal oldu. Büyük bir aşk acısı yaşıyorum.
Uyku Bozuklukları: Geceleri telefonumun geleceği hayalleriyle uyuyup, sabahları onun gelmediği gerçeğiyle uyanıyorum. Bu ruhsal iniş çıkışlar yüzünden uyku düzenim tamamen alt üst oldu. Simdi size bir tavşan kafasıyla ve gece boyu süren bir korku filminden sonraki gibi hissediyorum.
Ekonomiye Zararlı Etkiler: Yeni telefonum gelmeyince, alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Bu durum ülke ekonomisine olumsuz etki yapmıştır, benim harcamalarımın eksikliği hissedilmektedir. Kısacası, büyük bir ekonomik krize yol açtım. (Bu biraz abartılı olabilir, ama sinirlerim tepesinde!)
Komplo Teorileri: Artık telefonumun gelmemesini bir komplonun parçası olarak görüyorum. Belki kargo şirketi telefonları çalıp eski telefon parçalarından yeni telefonlar üretiyor. Belki bir telefon mafyası var ve benim telefonumu kaçırdılar. Belki de bu telefon... yaşayan bir varlıktı ve kaçtı!
Neyse efendim, uzun lafın kısası, telefonumun acil gelmesini istiyorum. Eğer telefonum bir hafta içinde gelmezse, Cerezforum'da "Telefonumu bulanlara büyük ödül" diye bir konu açacağım ve bunun için bütün birikimlerimi harcayacağım. Ya da belki de kargo şirketini telefonla arar, çok ama çok yüksek sesle ağlarım... Karar veremedim henüz.
Bekleyişin ve sabırsızlığın zirvesinde,
AsiKız"