Asistan Moderatörlük

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Asistan moderatörlük geçici bir süre moderatörlük yapıp yapılamayacağının gözlenmesi şeklinde uygulanıyor. Daha önce de bu uygulamayı yapmıştık.

Maalesef son dönemlerde bazı moderatör arkadaşların foruma katılımı yok denecek kadar az. Bu nedenle bazı moderatör arkadaşlarımızın rütbesi bu şekilde değiştirilecek ve belirli bir süre durumun değişip değişmeyeceği gözlenecek. Katılım ve paylaşımlarına aktif şekilde devam ederlerse tekrar eski rütbelerine dönebilecekler.

Ayrıca en az 200 konusu olan üyelerimiz de moderatörlük için bu bölüme yazarak veya PM yoluyla iletişim kurabilirler. Asistan moderatörlük uygulaması yeni moderatör adaylarımız için de geçerlidir.

Asistan moderatörlerin de yetkileri tıpkı moderatör gibidir.

Evet asistan moderatör olarak atanacak, katılım ve paylaşımdaki aktivitesinin devam etmesine göre moderatör olacaklar. Konu sayısı 200. İlk konuyu hemen düzenliyorum.

Ege sen hic havas etme senin daho cok konu acman lazim

saka bir yanda gercekten forum cok durgun keske herkes ilk gorev aldiklari seklilde katilimlarini ilgilerini eksik etmselerdi herseye ragmen :(( belki yaz ondan ola bilir zamanlari yokturdur

Ege sen hic havas etme senin daho cok konu acman lazim

saka bir yanda gercekten forum cok durgun keske herkes ilk gorev aldiklari seklilde katilimlarini ilgilerini eksik etmselerdi herseye ragmen :(( belki yaz ondan ola bilir zamanlari yokturdur

Ben konuları değil...konular beni açıyor...;) çok espirilisiniz gerçekten...=L=L=L Burda mı gülünecekti...

Valla Arkadaşlar Foruma Nasıl Bağlanabildiğimizi bir bilseniz, değil moderatör, süper moderatör bile yapardınız ama neyse. Valla Şu anda foruma katılabileceğimin en üst noktasında katılıyorum.Selam ve Dua İle.

asistan moderatörlerin rengi olmamış..ya wienin yada onların rengi değişse iyi olur yoksa karışıklığa yol açabilir..

Valla Arkadaşlar Foruma Nasıl Bağlanabildiğimizi bir bilseniz, değil moderatör, süper moderatör bile yapardınız ama neyse. Valla Şu anda foruma katılabileceğimin en üst noktasında katılıyorum.Selam ve Dua İle.
Bunu bilmemiz önemli ahbeabi. Bizim tek beklentimiz gerçekten bizimle olma ve forumun biryerlere gelme çabasında birlikte hareket etme isteğidir. Üzücü olan bu isteğin kaybolması ve kaybolduysa bunu açıkyüreklilikle yöneticimizin bizimle paylaşmaması.

Merhaba arkadaşlar utanarak yazıyorum bunları inanın elimden gelenin en iyisini yapıyorum.Müşteri temsilciliği yapıyorum artık işim bu.Ki bu öyle bir işki inanın beş dakika fırsatım oluyor bazen oaradada uğramaya çalışıyorum.Farkındayım bana verilen görevin hakkını veremiyorum.Kararı size bırakıyorum ben hep burada olmaya faal olmaya emek vermeye çalışacağım ama şartlar ve hayat elverdikçe.Bütün kararlara saygılıyım özellikle yorumsuzdan gelen her karar varım.

Geri