Asistan Moderatörlük

Teşekkürler Lost açıklama için.

Bu arada Wien hocamla konuyu tekrar ele aldık ve başvuru için gerekli olan konuyu 200 olarak değiştirdik. Asistan moderatörlük gözlem sürecidir arkadaşlar. Bu süre sonunda adayımız ya Moderatör olarak devam edecek veya eski konumuna döndürülecek.

Bende konuyu okuyunca çok fırın ekmek yememiz lazım diye düşünüyordum ki 200 olmuş konu sayısı :)
zor iş gibi görünüyor gercekten, ama bakalım her an her şey olabilir ;)

Bana bu kadar değer veren insanlara ben nasıl değer vermem.Yorumsuz wien sizin gibi dostlara sahip olmak yeter zaten gerisi teferruattır.;)

güzel bir uygulama olmuş katılımcıları ödüllendiren bir uygulama evime daha yerleşemediğim için evde net var pc yok gibi bir durum söz konusu işyerindede işler çok bukadar vakit ayırılıyor sadece :)

Bunu bilmemiz önemli ahbeabi. Bizim tek beklentimiz gerçekten bizimle olma ve forumun biryerlere gelme çabasında birlikte hareket etme isteğidir. Üzücü olan bu isteğin kaybolması ve kaybolduysa bunu açıkyüreklilikle yöneticimizin bizimle paylaşmaması.

Valla Arkadaşlar, gereçekten sizlerle bir arada olma ve formu bir yerlere getirme çabası içerisinde olmasaydım bu zamana kadar zaten forumdaki üyeliğimi devam ettirmezdim. Yani sizlerle bir forum arkadaşlığı dışında bir aile gibi olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Foruma katılma isteğinde zerre kadar bi eksilme yok bilakis,bağlanamadığım zaman sıkılıyorum. Konu açmaya gelince her konuyuda forumda iş olsun diye açmak istemiyorum. Foruma fazla girememe sebebine gelince; kendi şahsıma ait bilgisayarım yok, bu güne kadar ya işyerinden veya çoğu zamanda internet cafeden bağlanıyordum. İş yerinden bazen işlerin yoğunluğu yüzünden bağlanamıyorum, internet cafeye gelince artık internet cafe köşeleri sarmıyor be arkadaşlar. cafelere takılmamın ne kadar doğru olacağını sizler düşünün.

Geri