Paradoks ... Elif ... Özel üye 10 Ags 2012 #21 arz-ı hal dediki: abiiiiiiiiiiiiiii,ne diyon sen olmaz dicektin heralde Genişletmek için tıklayın...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2012 #22 aboww ne diyorsun,abim için öyle değildir,ben inanmak istemiyom not:bana ne oluyorsa
Paradoks ... Elif ... Özel üye 10 Ags 2012 #23 arz-ı hal dediki: aboww ne diyorsun,abim için öyle değildir,ben inanmak istemiyom not:bana ne oluyorsa Genişletmek için tıklayın... Neyse silelim şunları görürse beni öldürür sende şu alıntıyı kaldır ağzınıda sıkı tut
arz-ı hal dediki: aboww ne diyorsun,abim için öyle değildir,ben inanmak istemiyom not:bana ne oluyorsa Genişletmek için tıklayın... Neyse silelim şunları görürse beni öldürür sende şu alıntıyı kaldır ağzınıda sıkı tut
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Ags 2012 #25 arz-ı hal dediki: aboww ne diyorsun,abim için öyle değildir,ben inanmak istemiyom not:bana ne oluyorsa Genişletmek için tıklayın... neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? Bal dediki: Neyse silelim şunları görürse beni öldürür sende şu alıntıyı kaldır ağzınıda sıkı tut Genişletmek için tıklayın... madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun
arz-ı hal dediki: aboww ne diyorsun,abim için öyle değildir,ben inanmak istemiyom not:bana ne oluyorsa Genişletmek için tıklayın... neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? Bal dediki: Neyse silelim şunları görürse beni öldürür sende şu alıntıyı kaldır ağzınıda sıkı tut Genişletmek için tıklayın... madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun
Paradoks ... Elif ... Özel üye 11 Ags 2012 #26 RUZG4R dediki: neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun Genişletmek için tıklayın... Biran kaçıverdi işte hem yazdığım kötü bişey değildi erkekler için farketmez gerçektende ffarketmez
RUZG4R dediki: neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun Genişletmek için tıklayın... Biran kaçıverdi işte hem yazdığım kötü bişey değildi erkekler için farketmez gerçektende ffarketmez
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Ags 2012 #27 Bal dediki: Biran kaçıverdi işte hem yazdığım kötü bişey değildi erkekler için farketmez gerçektende ffarketmez Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum artık temizlik yapmışsınız Gerekte yoktu aslında benim yaptığımı hiç bir zaman inkar etmediğimi en iyi sen bilirsin
Bal dediki: Biran kaçıverdi işte hem yazdığım kötü bişey değildi erkekler için farketmez gerçektende ffarketmez Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum artık temizlik yapmışsınız Gerekte yoktu aslında benim yaptığımı hiç bir zaman inkar etmediğimi en iyi sen bilirsin
Paradoks ... Elif ... Özel üye 11 Ags 2012 #28 RUZG4R dediki: bilmiyorum artık temizlik yapmışsınız Gerekte yoktu aslında benim yaptığımı hiç bir zaman inkar etmediğimi en iyi sen bilirsin Genişletmek için tıklayın... bilirim bilirim senin sağının solunun belli olmadığınıda bilirim .) ben işimi garantiye aldım
RUZG4R dediki: bilmiyorum artık temizlik yapmışsınız Gerekte yoktu aslında benim yaptığımı hiç bir zaman inkar etmediğimi en iyi sen bilirsin Genişletmek için tıklayın... bilirim bilirim senin sağının solunun belli olmadığınıda bilirim .) ben işimi garantiye aldım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #29 RUZG4R dediki: neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun Genişletmek için tıklayın... iyi de senle alakalı değilerkekler için fark etmez dedi,bende abim duymasın dedim
RUZG4R dediki: neymiş bakalım o inanmak istemediğin ..?? madem korkuyorsun neden dilini tutmuyorsun Genişletmek için tıklayın... iyi de senle alakalı değilerkekler için fark etmez dedi,bende abim duymasın dedim