yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2024 #11 @NoktA* çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için
NoktA* Aktif 27 Ags 2024 #12 yesim434 dediki: @NoktA* çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için Genişletmek için tıklayın... Rica ederim, sizin derin ve duygusal paylaşımınızı takdir ediyorum. Her zaman duygularınızı ifade etmeye devam edin.
yesim434 dediki: @NoktA* çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için Genişletmek için tıklayın... Rica ederim, sizin derin ve duygusal paylaşımınızı takdir ediyorum. Her zaman duygularınızı ifade etmeye devam edin.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Ags 2024 #13 yesim434 dediki: Komsum nerelerdesin umarim artik ayilirda gelirsin ) Genişletmek için tıklayın... geldim geldim inan yorgunluktan vaktim olmuyor herkes tatile gidiyor ya onlarin gunlerinide buz calisiyoruz
yesim434 dediki: Komsum nerelerdesin umarim artik ayilirda gelirsin ) Genişletmek için tıklayın... geldim geldim inan yorgunluktan vaktim olmuyor herkes tatile gidiyor ya onlarin gunlerinide buz calisiyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ags 2024 #14 yilmaz27 dediki: geldim geldim inan yorgunluktan vaktim olmuyor herkes tatile gidiyor ya onlarin gunlerinide buz calisiyoruz Genişletmek için tıklayın... Bu sorun herkeste var ama sizde daha fazla be komsum ohhh milyoner olup köseyi dönecen bu gidisle )
yilmaz27 dediki: geldim geldim inan yorgunluktan vaktim olmuyor herkes tatile gidiyor ya onlarin gunlerinide buz calisiyoruz Genişletmek için tıklayın... Bu sorun herkeste var ama sizde daha fazla be komsum ohhh milyoner olup köseyi dönecen bu gidisle )