Mavi~ Katılımcı 14 Mrt 2013 #11 Sevgiliye ait şeyleri sevmeyen sevgisinde yalancıdır; yalan sevgi ise dilde bir ağırlık; gönülde bir sancıdır ... Sultan-ı Gavs-ı Sani
Sevgiliye ait şeyleri sevmeyen sevgisinde yalancıdır; yalan sevgi ise dilde bir ağırlık; gönülde bir sancıdır ... Sultan-ı Gavs-ı Sani
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #12 Ben seni ölene dek seveceğim... boş laf!!! Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #13 Küçükken Nasıldı ? diye sordu Anneme; -Küçükken yaramazdı.. dedi Annem, Tebessüm etti; Doğru mu dedi gözlerime bakarak; ...-Doğru dedim. Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini.... " Küçükken Yaram Azdı.."
Küçükken Nasıldı ? diye sordu Anneme; -Küçükken yaramazdı.. dedi Annem, Tebessüm etti; Doğru mu dedi gözlerime bakarak; ...-Doğru dedim. Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini.... " Küçükken Yaram Azdı.."
Mavi~ Katılımcı 14 Mrt 2013 #14 ° YaSaK eLMa ° dediki: Küçükken Nasıldı ? diye sordu Anneme; -Küçükken yaramazdı.. dedi Annem, Tebessüm etti; Doğru mu dedi gözlerime bakarak; ...-Doğru dedim. Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini.... " Küçükken Yaram Azdı.." Genişletmek için tıklayın... keşke hep çocuk kalsaydık ne kadarda saf ve temizler
° YaSaK eLMa ° dediki: Küçükken Nasıldı ? diye sordu Anneme; -Küçükken yaramazdı.. dedi Annem, Tebessüm etti; Doğru mu dedi gözlerime bakarak; ...-Doğru dedim. Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini.... " Küçükken Yaram Azdı.." Genişletmek için tıklayın... keşke hep çocuk kalsaydık ne kadarda saf ve temizler
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #16 Mavi~ dediki: keşke hep çocuk kalsaydık ne kadarda saf ve temizler Genişletmek için tıklayın... Keske
Mavi~ dediki: keşke hep çocuk kalsaydık ne kadarda saf ve temizler Genişletmek için tıklayın... Keske
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #17 Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi
Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi
Mavi~ Katılımcı 14 Mrt 2013 #18 ° YaSaK eLMa ° dediki: Cok cok güzeldi..Bayildim bu söze Ellerine, emeklerine yüregine saglik Genişletmek için tıklayın... Beğenmene sevindim, seninde yüreğine sağlık
° YaSaK eLMa ° dediki: Cok cok güzeldi..Bayildim bu söze Ellerine, emeklerine yüregine saglik Genişletmek için tıklayın... Beğenmene sevindim, seninde yüreğine sağlık
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #19 Mavi~ dediki: Beğenmene sevindim, seninde yüreğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Begenilmezmi Sayfan hayirli olsun.. Kalbine ACI düsmesin..
Mavi~ dediki: Beğenmene sevindim, seninde yüreğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Begenilmezmi Sayfan hayirli olsun.. Kalbine ACI düsmesin..
Mavi~ Katılımcı 14 Mrt 2013 #20 ° YaSaK eLMa ° dediki: Begenilmezmi Sayfan hayirli olsun.. Kalbine ACI düsmesin.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler, Mutluluklar ve tüm güzelliklerde seni bulsun Arada senin sayfanada uğrarım misafir kabul edersen
° YaSaK eLMa ° dediki: Begenilmezmi Sayfan hayirli olsun.. Kalbine ACI düsmesin.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler, Mutluluklar ve tüm güzelliklerde seni bulsun Arada senin sayfanada uğrarım misafir kabul edersen