SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #31 BeReNN dediki: Keşke olsa tatil ama sene sonu iş ve yoğunluk gitmek lazım Genişletmek için tıklayın... Affedersin abla merağıma ver. Muhasebecimisin?
BeReNN dediki: Keşke olsa tatil ama sene sonu iş ve yoğunluk gitmek lazım Genişletmek için tıklayın... Affedersin abla merağıma ver. Muhasebecimisin?
BeReNN Alyam? Özel üye 21 Arl 2012 #32 SizinSesiniz dediki: Affedersin abla merağıma ver. Muhasebecimisin? Genişletmek için tıklayın... Evet nasılda hemen doğru tahmin
SizinSesiniz dediki: Affedersin abla merağıma ver. Muhasebecimisin? Genişletmek için tıklayın... Evet nasılda hemen doğru tahmin
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Arl 2012 #33 SizinSesiniz dediki: At at ablam merak ettim. Hava soğuk ama bayağı bir yol yürüdüm bu resimleri çekmek için umarım beğenmişinizdir. Şuan hala üşüyorum. Genişletmek için tıklayın... Ben evde üşüyorum birde resim çekmek için sokağa çıkacam çıkmam katiyen) Ancak işim olursa Resimleri attım bu arada
SizinSesiniz dediki: At at ablam merak ettim. Hava soğuk ama bayağı bir yol yürüdüm bu resimleri çekmek için umarım beğenmişinizdir. Şuan hala üşüyorum. Genişletmek için tıklayın... Ben evde üşüyorum birde resim çekmek için sokağa çıkacam çıkmam katiyen) Ancak işim olursa Resimleri attım bu arada
cemree =)=) V.I.P 21 Arl 2012 #34 araya kaynayan bu resimler manzaralar çok uyumlu şöyle bir düşündüm de ısınmak için iyi çözüm ellerine ve emeğine sağlık =)
araya kaynayan bu resimler manzaralar çok uyumlu şöyle bir düşündüm de ısınmak için iyi çözüm ellerine ve emeğine sağlık =)
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #35 ZeyNoO dediki: Ben evde üşüyorum birde resim çekmek için sokağa çıkacam çıkmam katiyen) Ancak işim olursa Resimleri attım bu arada Genişletmek için tıklayın... Bende normalde çıkmazdım abla da karda yürümeyi çok seviyorum. hemen bakıyorum.
ZeyNoO dediki: Ben evde üşüyorum birde resim çekmek için sokağa çıkacam çıkmam katiyen) Ancak işim olursa Resimleri attım bu arada Genişletmek için tıklayın... Bende normalde çıkmazdım abla da karda yürümeyi çok seviyorum. hemen bakıyorum.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #36 BeReNN dediki: Evet nasılda hemen doğru tahmin Genişletmek için tıklayın... Ablamda muhasebeci abla. Yıl sonu diyince ondan hemen konuyu çözdüm cemree dediki: araya kaynayan bu resimler manzaralar çok uyumlu şöyle bir düşündüm de ısınmak için iyi çözüm ellerine ve emeğine sağlık =) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim. O Resim nasıl karıştı araya daha çözemedim ama neyse
BeReNN dediki: Evet nasılda hemen doğru tahmin Genişletmek için tıklayın... Ablamda muhasebeci abla. Yıl sonu diyince ondan hemen konuyu çözdüm cemree dediki: araya kaynayan bu resimler manzaralar çok uyumlu şöyle bir düşündüm de ısınmak için iyi çözüm ellerine ve emeğine sağlık =) Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim. O Resim nasıl karıştı araya daha çözemedim ama neyse
cemree =)=) V.I.P 21 Arl 2012 #37 Vişne suyunun etkisiyle bunu da katmışsındır araya farkında değilsindir
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #38 cemree dediki: Vişne suyunun etkisiyle bunu da katmışsındır araya farkında değilsindir Genişletmek için tıklayın... Bencede öyle Vişne suyu çok çarpıyor.
cemree dediki: Vişne suyunun etkisiyle bunu da katmışsındır araya farkında değilsindir Genişletmek için tıklayın... Bencede öyle Vişne suyu çok çarpıyor.
cemree =)=) V.I.P 21 Arl 2012 #39 SizinSesiniz dediki: Bencede öyle Vişne suyu çok çarpıyor. Genişletmek için tıklayın... kesinlikle