yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2021 #3 karsinizdakini kirmamak adina söylenen söz ama gercegi sylemek varken neden bahane ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ekm 2021 #4 yilmaz27 dediki: karsinizdakini kirmamak adina söylenen söz ama gercegi sylemek varken neden bahane ?? Genişletmek için tıklayın... Onu da uyduranlara sormalı
yilmaz27 dediki: karsinizdakini kirmamak adina söylenen söz ama gercegi sylemek varken neden bahane ?? Genişletmek için tıklayın... Onu da uyduranlara sormalı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ekm 2021 #5 Vallahi hayatimda ölecegimide bilsem bahaneye asla siginmam biraz dik kafayim da
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Ekm 2021 #6 yesim434 dediki: Vallahi hayatimda ölecegimide bilsem bahaneye asla siginmam biraz dik kafayim da Genişletmek için tıklayın... Emin misin canısım
yesim434 dediki: Vallahi hayatimda ölecegimide bilsem bahaneye asla siginmam biraz dik kafayim da Genişletmek için tıklayın... Emin misin canısım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Ekm 2021 #7 Lelis dediki: Emin misin canısım Genişletmek için tıklayın... Adım gibide eminim gözü kara bir insanim
Lelis dediki: Emin misin canısım Genişletmek için tıklayın... Adım gibide eminim gözü kara bir insanim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2023 #8 Devekuşuna uç demişler ben "deveyim" demiş. O zaman koş demişler ben "kuşum" demiş. Herkes işine geldigi gibi...
Devekuşuna uç demişler ben "deveyim" demiş. O zaman koş demişler ben "kuşum" demiş. Herkes işine geldigi gibi...