YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Geçen yıl nereden estiyse şarjlı bir matkap almıştım neredeyse birkaç vida takma sökme dışında pek kullanmadım. Aslında şarjlı matkapları çok farklı alanlarda kullamak baya pratik. En son hobim ucuna yuvarlak fırçalar takarak zor temizlenen alanları kolayca temizlemek parlatmak vs için kullanabilirim dedim ama araştırma yaparken matkaba testere özelliği kazandıran
Aslında sürekli olarak internetten alışveriş yapıyorum (yine kulaklarını çınlattım şimdi paypal sisteminin aaahh aahhh) ama yabancı bir siteden (Çn) ilk kez alışveriş yaptım. Deneyimi olan var mı, sorun çıkar mı, bu ürüne gümrük vergisi uygulanır mı?
Sitede 7-15 gün diyor teslimat ama ben 1 ayı bulacağını tahmin ediyorum. Tabi elime geçmeme ihtimali de olablir.
Ürün şu:
Hem bu konu banggood'tan alışveriş süresi testi de olmuş olsun bakalım. Alışveriş yapanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
aleti siteye üye olarak sipariş verdim. Bu ürün zaten Türkiye'de satışta değil. Kargo ücreti falan 130 TL ödedim.Aslında sürekli olarak internetten alışveriş yapıyorum (yine kulaklarını çınlattım şimdi paypal sisteminin aaahh aahhh) ama yabancı bir siteden (Çn) ilk kez alışveriş yaptım. Deneyimi olan var mı, sorun çıkar mı, bu ürüne gümrük vergisi uygulanır mı?
Sitede 7-15 gün diyor teslimat ama ben 1 ayı bulacağını tahmin ediyorum. Tabi elime geçmeme ihtimali de olablir.
Ürün şu:
Hem bu konu banggood'tan alışveriş süresi testi de olmuş olsun bakalım. Alışveriş yapanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.