mihrimah turquoise Özel üye 18 Ksm 2013 #1 banlanan üyelerin ban sebeplerinin yazdığı bir bölüm öğrenebileceğimiz bir kısım yok mu. ben çok merak ediyorum da
banlanan üyelerin ban sebeplerinin yazdığı bir bölüm öğrenebileceğimiz bir kısım yok mu. ben çok merak ediyorum da
Çözüm Çağlayağmur 18 Ksm 2013 Öyle bir bölüm yok canım. Banlanan üyeye bildiri niteliğinde sebebi belirtiyoruz ama onuda üye görebilir.
Öyle bir bölüm yok canım. Banlanan üyeye bildiri niteliğinde sebebi belirtiyoruz ama onuda üye görebilir.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ksm 2013 #2 Öyle bir bölüm yok canım. Banlanan üyeye bildiri niteliğinde sebebi belirtiyoruz ama onuda üye görebilir. Upvote 0 Downvote Çözüm
Öyle bir bölüm yok canım. Banlanan üyeye bildiri niteliğinde sebebi belirtiyoruz ama onuda üye görebilir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Ksm 2013 #3 mihrimah dediki: banlanan üyelerin ban sebeplerinin yazdığı bir bölüm öğrenebileceğimiz bir kısım yok mu. ben çok merak ediyorum da Genişletmek için tıklayın... Bir dönem yayınlıyoduk ama etik açıdan hoş olmadığını düşünerek bu bölümü kapattık. Upvote 0 Downvote
mihrimah dediki: banlanan üyelerin ban sebeplerinin yazdığı bir bölüm öğrenebileceğimiz bir kısım yok mu. ben çok merak ediyorum da Genişletmek için tıklayın... Bir dönem yayınlıyoduk ama etik açıdan hoş olmadığını düşünerek bu bölümü kapattık.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Ksm 2013 #5 mihrimah dediki: Bence çok etik açın açın Genişletmek için tıklayın... Sen söyle kimi merak ettin bakim Upvote 0 Downvote
mihrimah dediki: Bence çok etik açın açın Genişletmek için tıklayın... Sen söyle kimi merak ettin bakim
M _Miroğlu_ Aktif 20 Ksm 2013 #7 Banlanan ben olmadıkça hiçbir sorun yok. Eminim çoğunluğu reklam yaptıkları için banlanmıştır. Upvote 0 Downvote
mihrimah turquoise Özel üye 20 Ksm 2013 #8 yok mesela ben ilk geldiğimde gizemli cadı vardı bi baktım banlanmış. sonra bi ara mirabsumarak gibi japonca bi ismi olan vatandaş vardı bayağı hevesliydi o da banlanmış. Hükümet tek tek insanları içeri alıyor oyuna gelme TÜRKİYEM Upvote 0 Downvote
yok mesela ben ilk geldiğimde gizemli cadı vardı bi baktım banlanmış. sonra bi ara mirabsumarak gibi japonca bi ismi olan vatandaş vardı bayağı hevesliydi o da banlanmış. Hükümet tek tek insanları içeri alıyor oyuna gelme TÜRKİYEM
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2013 #9 Derin konular bunlar @mihrimah derin konular Son düzenleme: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ksm 2013 #10 Biz banlamıyoruz ki, onlar istiyor @mihrimah Üyelerimizin isteklerine cevap veren bir forumuz biz Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote