Banlanan Üyeler

mihrimah

turquoise
Özel üye
banlanan üyelerin ban sebeplerinin yazdığı bir bölüm öğrenebileceğimiz bir kısım yok mu. ben çok merak ediyorum da :D:D

banlanan üyelerin neden banladığı herzaman forum üyelerince bir şehir efsanesi gibi canlandırılmıştır .
o aslında bu forumun che siyhi .
moderatörlere kafa tuttu kesin .
tam forumu hack layacaktıki.
aslında fbı ajanıydı
rus mafyası içimize sokup bizi değiştirmeye çalışıyordu
amerikanın işi canım ben ıp adresıne baktım amerikadandı
cebur a bi saydırmış sormayın gibi bir çok efsaneler :)
oysaki moderatörlük yaptığım dönemlerden biliyorum banlanış sebepleri yazılsa yazanlarında banlanmasını gerektirebilir :)
buda zincirleme reaksiyon gibi forumun kapanmasına yol açabilir :halay:

tabiki ufak tefek sebeplerden uzaklaştırma alan üyelerimizde mevcuttur:S::zip;;R bunlarda yine fikir ayrılıklarının getirdiği bir sonuçtur . yani sürü psikolojisinden davam etmekte fayda var çoğunlugun etik kurallarına azınlıklar uymalıki çoğunluk rahat etsin .e azınlık ne olacak derseniz hiç bişey için geç değil :) burada düşünülmesi gereken konu durmak yok yola devam değil yolun ne kadar uzun olduğu olabilir veya o yolları kinim yaptığıdır . kısacası :) çok az yazdım biliyorum ek süre isteyerekten ahanda böyle takılıyoruz .

slm bi ara sanırım bende banlandım ama birde neden banlandığımı bana açıklasaydınıız daha bi makbüle geçer di
Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğerolduysa sistemsel bir hatadır. Geçiş sürecinde üyelerimizin hiç biri foruma mesaj yazamamıştı "izniniz yok" şeklinde bir ifade ile kaşılaştılar ama aynı gün içinde düzeltmiştik. Sanırım o anda test ettin sen @Yağmur_Sevdalısı ... Dolayısıyla banlanmadın :)

Geri