k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Mys 2009 #1 buyrun sorun... 1000 ve kural yok düşmüyorum bu fırsat kaçmaz
Gizemli Cadi Forum Gururu 25 Mys 2009 #21 Çalınan bir şey mi? Hoca demeyin bana inatçılar gece gece Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Mys 2009 #22 ögretmenim davul mu diyiceniz yoksa Upvote 0 Downvote
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Mys 2009 #23 Çalınan derken? Müzik aleti tarzındansa hayır çalınmaz Hırsızlık açısından ise çalınır ama onu çalan hırsız daha hiç görmedim Upvote 0 Downvote
Çalınan derken? Müzik aleti tarzındansa hayır çalınmaz Hırsızlık açısından ise çalınır ama onu çalan hırsız daha hiç görmedim
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Mys 2009 #25 Taşınabilir birşey Yanına alıp çıkabilirsin Upvote 0 Downvote
Gizemli Cadi Forum Gururu 25 Mys 2009 #26 KıRMıZı dediki: ögretmenim davul mu diyiceniz yoksa Genişletmek için tıklayın... Yok kaval diyecektim.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: ögretmenim davul mu diyiceniz yoksa Genişletmek için tıklayın... Yok kaval diyecektim..
Gizemli Cadi Forum Gururu 25 Mys 2009 #27 Kibrit diyesim geldi..Biraz demorilize oluyorum o kelimelerden yine de yıkılnmadım ayaktayım Upvote 0 Downvote
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Mys 2009 #29 ege dediki: Yok kaval diyecektim.. Genişletmek için tıklayın... Müzik aleti değil örtmenim Onu silin kafanızdan Upvote 0 Downvote
ege dediki: Yok kaval diyecektim.. Genişletmek için tıklayın... Müzik aleti değil örtmenim Onu silin kafanızdan
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 25 Mys 2009 #30 Evde açıkcası banyo ve tuvalet dışında açıkcası her yerde bulunur Mutfakta da kısmen olur-olmayadabilir Onun bulunduğu ev yok denecek kadar azdır Hatta 1 tanede olsa mutlaka vardır Ne açıklama ama Upvote 0 Downvote
Evde açıkcası banyo ve tuvalet dışında açıkcası her yerde bulunur Mutfakta da kısmen olur-olmayadabilir Onun bulunduğu ev yok denecek kadar azdır Hatta 1 tanede olsa mutlaka vardır Ne açıklama ama