nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Hzr 2015 #21 Perastis dediki: Hoş buldum sabah pek sevmemiş olsamda buraları geceye doğru şenleniyor ortam. Genişletmek için tıklayın... gündüzleri durgun oluyo malum iş güç okul
Perastis dediki: Hoş buldum sabah pek sevmemiş olsamda buraları geceye doğru şenleniyor ortam. Genişletmek için tıklayın... gündüzleri durgun oluyo malum iş güç okul
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Hzr 2015 #22 _nehir_ dediki: Benim yüzümden mi Genişletmek için tıklayın... Sen ne alıngan oldun boyle ya kim seni sebep sayabilir bu konuda karşısında beni bulur
_nehir_ dediki: Benim yüzümden mi Genişletmek için tıklayın... Sen ne alıngan oldun boyle ya kim seni sebep sayabilir bu konuda karşısında beni bulur
Perastis Üye 16 Hzr 2015 #23 _nehir_ dediki: Benim yüzümden mi Genişletmek için tıklayın... Rica ederim olur mu öyle şey konuşulacak bi konumuz var sizinle sorularınız gayet iyi de ben o havamda değildim açıkcası kaçtım. nazenin dediki: gündüzleri durgun oluyo malum iş güç okul Genişletmek için tıklayın... geceleri de uyku çalan cinsten bilirim elinize sağlık buraları güzelleştirmişsiniz hep birlikte.
_nehir_ dediki: Benim yüzümden mi Genişletmek için tıklayın... Rica ederim olur mu öyle şey konuşulacak bi konumuz var sizinle sorularınız gayet iyi de ben o havamda değildim açıkcası kaçtım. nazenin dediki: gündüzleri durgun oluyo malum iş güç okul Genişletmek için tıklayın... geceleri de uyku çalan cinsten bilirim elinize sağlık buraları güzelleştirmişsiniz hep birlikte.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Hzr 2015 #24 nazenin dediki: Sen ne alıngan oldun boyle ya kim seni sebep sayabilir bi konuda karşısında beni bulur Genişletmek için tıklayın... Canımsın sen ya Ne bileyim düşündüğümü dolandırmadan yazıyorum pat diye, yanlış anlaşılabilir, arkadaş da tanımıyor daha sonuçta
nazenin dediki: Sen ne alıngan oldun boyle ya kim seni sebep sayabilir bi konuda karşısında beni bulur Genişletmek için tıklayın... Canımsın sen ya Ne bileyim düşündüğümü dolandırmadan yazıyorum pat diye, yanlış anlaşılabilir, arkadaş da tanımıyor daha sonuçta
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Hzr 2015 #25 Perastis dediki: Rica ederim olur mu öyle şey konuşulacak bi konumuz var sizinle sorularınız gayet iyi de ben o havamda değildim açıkcası kaçtım.. Genişletmek için tıklayın... Kaçmanıza ben üzüldüm asıl O konu dışında da konuşabileceğimiz ortak noktalar vardır eminim
Perastis dediki: Rica ederim olur mu öyle şey konuşulacak bi konumuz var sizinle sorularınız gayet iyi de ben o havamda değildim açıkcası kaçtım.. Genişletmek için tıklayın... Kaçmanıza ben üzüldüm asıl O konu dışında da konuşabileceğimiz ortak noktalar vardır eminim
Perastis Üye 16 Hzr 2015 #26 _nehir_ dediki: Kaçmanıza ben üzüldüm asıl O konu dışında da konuşabileceğimiz ortak noktalar vardır eminim Genişletmek için tıklayın... Muhakkak vardır aynı jenerasyondanızdır diye tahmin ediyorum... Bu arada meraketmeyin yanlış anlamam ön yargılıda değilimdir. Ben bana olduğu gibi tanırım olması gerekende odur. Bir gün uzun uzadıyada konuşulur.
_nehir_ dediki: Kaçmanıza ben üzüldüm asıl O konu dışında da konuşabileceğimiz ortak noktalar vardır eminim Genişletmek için tıklayın... Muhakkak vardır aynı jenerasyondanızdır diye tahmin ediyorum... Bu arada meraketmeyin yanlış anlamam ön yargılıda değilimdir. Ben bana olduğu gibi tanırım olması gerekende odur. Bir gün uzun uzadıyada konuşulur.
Perastis Üye 16 Hzr 2015 #28 Kin tutmaz dediki: Hoş geldin Perastis. Genişletmek için tıklayın... Hoş bulduk efendim.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Hzr 2015 #29 hoş geldin iyi forumlar güzel dostluklar diliyorum...
Perastis Üye 16 Hzr 2015 #30 kAşİf dediki: hoş geldin iyi forumlar güzel dostluklar diliyorum... Genişletmek için tıklayın... Sağolun @kAşİf umarım umuyoruz.
kAşİf dediki: hoş geldin iyi forumlar güzel dostluklar diliyorum... Genişletmek için tıklayın... Sağolun @kAşİf umarım umuyoruz.