Ö Özcannnn Ziyaretçi 12 Mrt 2016 #31 Kayıtsız Üye dediki: bu 9. senfoni notaları melodikada çalınıyo dimi .... Genişletmek için tıklayın... Evet ben mesela çaldım.....
Kayıtsız Üye dediki: bu 9. senfoni notaları melodikada çalınıyo dimi .... Genişletmek için tıklayın... Evet ben mesela çaldım.....
1 102 Ziyaretçi 26 Mrt 2016 #32 çooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
M Murat ATAŞ Ziyaretçi 23 Mys 2016 #36 Çok teşekür ederim.Ben de 9.Senfoni'nin notalarını doğru bir şekilde yazıldğı bir site arıyordum.Tekrar çok teşekür ederim. Saygılarımla... İMZA Murat Ataş
Çok teşekür ederim.Ben de 9.Senfoni'nin notalarını doğru bir şekilde yazıldğı bir site arıyordum.Tekrar çok teşekür ederim. Saygılarımla... İMZA Murat Ataş
A adak Ziyaretçi 5 Hzr 2016 #37 Çok teşekkür ederim. 9. senfoni notalarını her yerde bulabilmek mümkün değil. Düzenleyen yönetici: 5 Hzr 2016
A asasasasas Ziyaretçi 10 Ags 2016 #38 Suskun dediki: Beethoven 9. Senfoni Notaları si si do re re do si la sol sol la si si la la si si do re re do si la sol sol la si la sol sol la la si sol la si do si sol la si do si la sol la (kalin re) si si do re re do si la sol sol la si la sol sol Genişletmek için tıklayın...
Suskun dediki: Beethoven 9. Senfoni Notaları si si do re re do si la sol sol la si si la la si si do re re do si la sol sol la si la sol sol la la si sol la si do si sol la si do si la sol la (kalin re) si si do re re do si la sol sol la si la sol sol Genişletmek için tıklayın...
J jex Ziyaretçi 8 Ksm 2016 #40 Beethoven 9. Senfoni Notalarını aramadığım yer kalmamıştı. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.