YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mrt 2012 #21 Demek ki İstanbul'da bol turşu kırzartmalı günler bekliyor beni Bu arada Ketçaplı Turşu'nun konusu format değiştirdi Ben tekrar katılımcı bir ruhla iyi paylaşımlar diliyorum KEtçaplı Turşu'ya :=)
Demek ki İstanbul'da bol turşu kırzartmalı günler bekliyor beni Bu arada Ketçaplı Turşu'nun konusu format değiştirdi Ben tekrar katılımcı bir ruhla iyi paylaşımlar diliyorum KEtçaplı Turşu'ya :=)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Mrt 2012 #22 Ketçaplı Turşu dediki: severim ben herkesi. sevgi böcüğüümdür azcıkın Genişletmek için tıklayın... sevmek zorunda değilsin şekerrr imanın şartımıyım ben..
Ketçaplı Turşu dediki: severim ben herkesi. sevgi böcüğüümdür azcıkın Genişletmek için tıklayın... sevmek zorunda değilsin şekerrr imanın şartımıyım ben..
french_oje Üye 31 Mrt 2012 #24 sitem dediki: sevmek zorunda değilsin şekerrr imanın şartımıyım ben.. Genişletmek için tıklayın... yok ama şeker insansın
sitem dediki: sevmek zorunda değilsin şekerrr imanın şartımıyım ben.. Genişletmek için tıklayın... yok ama şeker insansın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Nsn 2012 #26 Şimdi gördüm burayı hoşgeldin aramıza Keçaplı Turşucu keyifli forumlar.