jeriko Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2009 #2 Haziran Seni yaklaşık 2 ay sonra bekliyorduk.Ama olsun gelmişsin,iyi ki de geldin.Hoşgeldin.Forumda kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. Nisan ve mayıstan haberin var mı?(Kötü esprilerim için kusura bakma kendimi tutamadım.)
Haziran Seni yaklaşık 2 ay sonra bekliyorduk.Ama olsun gelmişsin,iyi ki de geldin.Hoşgeldin.Forumda kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. Nisan ve mayıstan haberin var mı?(Kötü esprilerim için kusura bakma kendimi tutamadım.)
Haziran Usta 7 Mrt 2009 #3 est güzel bir karsılama oldu.. Hoşgördüm ben de Nisan iyi selamı var geliorum dior.. Mayıs biraz agır abi sanırım
est güzel bir karsılama oldu.. Hoşgördüm ben de Nisan iyi selamı var geliorum dior.. Mayıs biraz agır abi sanırım
jeriko Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2009 #4 Haziran dediki: est güzel bir karsılama oldu.. Hoşgördüm ben de Nisan iyi selamı var geliorum dior.. Mayıs biraz agır abi sanırım Genişletmek için tıklayın... Anlayışın için teşekkürler.
Haziran dediki: est güzel bir karsılama oldu.. Hoşgördüm ben de Nisan iyi selamı var geliorum dior.. Mayıs biraz agır abi sanırım Genişletmek için tıklayın... Anlayışın için teşekkürler.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2009 #6 Cerezforum Ailesine hosgeldin Haziran
arzum Forum Tutkunu 7 Mrt 2009 #7 hoşgeldinnnn yazzzzzzzzzzzzzzzz inşallah senin gibioda eliniçabuk tutar seni aramızda görmek ne güzel inşallah güzel paylaşımlar olur.
hoşgeldinnnn yazzzzzzzzzzzzzzzz inşallah senin gibioda eliniçabuk tutar seni aramızda görmek ne güzel inşallah güzel paylaşımlar olur.