Haziran Usta 8 Mrt 2009 #12 hosbulduk ne sıcak bir karsılama.. Hiçbi yerde böylesini görmedim Hosbuldum teşekkürler.)
wien06 V.I.P V.I.P 8 Mrt 2009 #13 Aramiza hos geldin Haziran gerci biraz erken gelmisin Saka bir yana umarim forumdan memnun kalirsin tekrar hos geldin.
Aramiza hos geldin Haziran gerci biraz erken gelmisin Saka bir yana umarim forumdan memnun kalirsin tekrar hos geldin.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mrt 2009 #15 Haziran dediki: hosbulduk ne sıcak bir karsılama.. Hiçbi yerde böylesini görmedim Hosbuldum teşekkürler.) Genişletmek için tıklayın... Burada kendini bir aile ortamında bulacağından emin olabilirsin Haziran.
Haziran dediki: hosbulduk ne sıcak bir karsılama.. Hiçbi yerde böylesini görmedim Hosbuldum teşekkürler.) Genişletmek için tıklayın... Burada kendini bir aile ortamında bulacağından emin olabilirsin Haziran.
Haziran Usta 8 Mrt 2009 #17 YoRuMSuZ dediki: Burada kendini bir aile ortamında bulacağından emin olabilirsin Haziran. Genişletmek için tıklayın... HI hım öyle görünüor.. Size baba diyebilir miyim? Safir coktesekkür ederim hosbuldum)
YoRuMSuZ dediki: Burada kendini bir aile ortamında bulacağından emin olabilirsin Haziran. Genişletmek için tıklayın... HI hım öyle görünüor.. Size baba diyebilir miyim? Safir coktesekkür ederim hosbuldum)
Haziran Usta 8 Mrt 2009 #19 Hissetmiştim yüreği sevgi dolu baba profili çizdiğinizi.. Taa istanbuldan hissettim.. COk mesudum babacım babacıgım
Hissetmiştim yüreği sevgi dolu baba profili çizdiğinizi.. Taa istanbuldan hissettim.. COk mesudum babacım babacıgım