Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
hoşbuldum datlım saol buarada mesajını aldım ama cevap yazamıyorum allam ya 25 tane mesaj yazmam lazımmış :S ama ben önceden yüzlerce yazmıştım tabi başka bir nickti
Aramiza tekrar hos geldin cılgınım_www inan seni cok özlemistik.Benim forumda kalici olmamin sebeblerinden biride sendin ama malesef beni foruma bagladin kendin kayboldun
hoşbulduk wien06 seni tekrardan burda görmek çok güzel..bende çok özledim sizleri ve burda oldugum için çok mutluyum dediğin gibi ben çok kişiyi bagladım buraya ama bianda kayıplara karıştım şimdi ise burdayım tekrardan
buarada biraz özleyin istedim
KIRMIZI sana oyunlarda rakip cikti eskiden forumda oyunlara en hizli cevap yazani çılgınım_www bakalim eskisi kadar hizlimi Zamanla bunu görecegiz gerci oyunlar bana yasak ama benim yerime CILGINIMA rakip olarak KIRMIZI var
wien06 sen artık oyunlara gelmicenmi
buarada KıRMıZı bugün gerçekten dogum günüm benim vee bir soru sanki ben buradayken sen vardın yeni gelmiştin gibi hatırlıyom sanki