• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

ben geldim artık :)

hoşbuldum datlım saol :) buarada mesajını aldım ama cevap yazamıyorum :( allam ya 25 tane mesaj yazmam lazımmış :S ama ben önceden yüzlerce yazmıştım :( tabi başka bir nickti:)

Aramiza tekrar hos geldin cılgınım_www inan seni cok özlemistik.Benim forumda kalici olmamin sebeblerinden biride sendin ama malesef beni foruma bagladin kendin kayboldun:)

hoşbulduk :) wien06 seni tekrardan burda görmek çok güzel..bende çok özledim sizleri ve burda oldugum için çok mutluyum :) dediğin gibi ben çok kişiyi bagladım buraya ama bianda kayıplara karıştım :) şimdi ise burdayım tekrardan :)
buarada biraz özleyin istedim :)

Hosgeldiniz...konularınızı mesajlarınızı çok gördük tanışmak bugüneymiş..sizi aramızda görmekten çok mutluyum...

KIRMIZI sana oyunlarda rakip cikti eskiden forumda oyunlara en hizli cevap yazani çılgınım_www bakalim eskisi kadar hizlimi:) Zamanla bunu görecegiz gerci oyunlar bana yasak ama benim yerime CILGINIMA rakip olarak KIRMIZI var:)

çok fazla bende oynayamıyorum abi eski nickine kavustuguna sevindim..bir sey sorucam cılgın bugün senin dogum günün mü sallama bi tarih mi girdin...

wien06 sen artık oyunlara gelmicenmi :(
buarada KıRMıZı bugün gerçekten dogum günüm benim :) vee bir soru sanki ben buradayken sen vardın yeni gelmiştin gibi hatırlıyom sanki

Geri