Gizemli Cadi Forum Gururu 31 Tem 2009 #15 Hoş geldin Can..Kardeşimle adaşsınız bu ismi görünce aklıma bir espri geliyor hep.. Ama yapmıycam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Tem 2009 #16 Can hosgeldin tekrardan
C CaN_ Ziyaretçi 2 Ags 2009 #18 arkadaslar Can nıckını kullanan ıkı kısıyız dıgerı Banlanmıs sanırım bense yenıyım ılgınızden dolayı tesekkur ederım Hoş buldum
arkadaslar Can nıckını kullanan ıkı kısıyız dıgerı Banlanmıs sanırım bense yenıyım ılgınızden dolayı tesekkur ederım Hoş buldum
C CaN_ Ziyaretçi 2 Ags 2009 #19 ege dediki: Hoş geldin Can..Kardeşimle adaşsınız bu ismi görünce aklıma bir espri geliyor hep.. Ama yapmıycam Genişletmek için tıklayın... espirtüel olmanı kısıtlayamam yenı olabılırım ama anlayısla karsılarım espırıyı merak ettım )))
ege dediki: Hoş geldin Can..Kardeşimle adaşsınız bu ismi görünce aklıma bir espri geliyor hep.. Ama yapmıycam Genişletmek için tıklayın... espirtüel olmanı kısıtlayamam yenı olabılırım ama anlayısla karsılarım espırıyı merak ettım )))
Gizemli Cadi Forum Gururu 3 Ags 2009 #20 Karizmanın çizilmesini istemem şimdiden belki daha sonra.. Mutlaka yapıcam espriyi ...