YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Eyl 2011 #22 mmerve dediki: hosbulduk herkese tesekkur edıyorum Genişletmek için tıklayın... Forumda acemisin demek
mmerve dediki: hosbulduk herkese tesekkur edıyorum Genişletmek için tıklayın... Forumda acemisin demek
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Eyl 2011 #25 Zeyno gibi bir yardım edenin var bence kısa zamanda öğrenirsin Tabi bizlerde varız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Eyl 2011 #26 O halde öğreneceksin demek ki Face'den falan çok daha kolaydır
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ekm 2011 #28 ivirzivir123 dediki: hoş geldin ve hoş geldim. hayırlı olsun Genişletmek için tıklayın... biz hoşgeldin derdik zahmet etmeseydin hoşgeldin...)))))
ivirzivir123 dediki: hoş geldin ve hoş geldim. hayırlı olsun Genişletmek için tıklayın... biz hoşgeldin derdik zahmet etmeseydin hoşgeldin...)))))
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Ekm 2011 #29 ivirzivir123 dediki: hoş geldin ve hoş geldim. hayırlı olsun Genişletmek için tıklayın... Sizde hoşgeldiniz keyifli forumlar
ivirzivir123 dediki: hoş geldin ve hoş geldim. hayırlı olsun Genişletmek için tıklayın... Sizde hoşgeldiniz keyifli forumlar