Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Hzr 2018 #61 Şarkılar bitti, şiirler unutuldu, şehirler terk edildi. Çünkü herkes gitti. Çünkü herkes gider
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Hzr 2018 #62 Duyduğunda seni ağlatan bir şarkıyı, Sırf daha çok canın yansın diye saatlerce tekrar tekrar dinlersin. Böyledir işte yalnızlık.
Duyduğunda seni ağlatan bir şarkıyı, Sırf daha çok canın yansın diye saatlerce tekrar tekrar dinlersin. Böyledir işte yalnızlık.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Hzr 2018 #63 Aşĸ-ı DeruN dediki: - İçine işler'ya sesi... gülüşü... bakışı... hem gizli hem aleni. + Ve sen hepsini tek tek özlersin... Genişletmek için tıklayın... Bu mesajda bu resmi profil fotosu yaptım.. Çok hoşuma gitti inşallah sizin için sakıncası yoktur..
Aşĸ-ı DeruN dediki: - İçine işler'ya sesi... gülüşü... bakışı... hem gizli hem aleni. + Ve sen hepsini tek tek özlersin... Genişletmek için tıklayın... Bu mesajda bu resmi profil fotosu yaptım.. Çok hoşuma gitti inşallah sizin için sakıncası yoktur..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Hzr 2018 #64 KıRMıZı dediki: Bu mesajda bu resmi profil fotosu yaptım.. Çok hoşuma gitti inşallah sizin için sakıncası yoktur.. Genişletmek için tıklayın... Neden sakıncası olsun hayırlı olsun.
KıRMıZı dediki: Bu mesajda bu resmi profil fotosu yaptım.. Çok hoşuma gitti inşallah sizin için sakıncası yoktur.. Genişletmek için tıklayın... Neden sakıncası olsun hayırlı olsun.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2018 #65 Bir defa yaşanır aşk. Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyorsan; Ya kendini kandırıyorsun ya da önceden kandırılmışsın demektir..
Bir defa yaşanır aşk. Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyorsan; Ya kendini kandırıyorsun ya da önceden kandırılmışsın demektir..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2018 #66 Bazen sanki dünya sadece senle onun etrafında dönüyormuş gibi hissedersin.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2018 #67 Erkek: İçer, unutur. Kadın: Gider, UNUTMAZ.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2018 #68 Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine. hatta sarılamamaktır utançtan, çünkü utanmaktır sevmek aslında
Sebepsiz sevmektir aşk, nedeni olmadan bağlanmak birine. hatta sarılamamaktır utançtan, çünkü utanmaktır sevmek aslında
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 29 Ksm 2020 #70 yesim434 dediki: Genişletmek için tıklayın... Eyv caan