KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ock 2011 #1 Bi kaç gündür foruma giriş yapıyorum..Konulara bakarken forumdan düşüyorum..kendi kendine çıkış yapıyor...Sürekli tekrar giriş yapmam gerekiyor..Benim netimdemi bi sorun var yoksa forumda mı anlamadım..
Bi kaç gündür foruma giriş yapıyorum..Konulara bakarken forumdan düşüyorum..kendi kendine çıkış yapıyor...Sürekli tekrar giriş yapmam gerekiyor..Benim netimdemi bi sorun var yoksa forumda mı anlamadım..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Tem 2011 #31 Forum cach belleğini temizledim bundan sonra yaşanacak sorunlar sizin pc kaynaklıdır Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Tem 2011 #32 Forum güncellemenin ardından girdikten sonra Databese Error hatası verdi Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Tem 2011 #33 Şu an sorun yaşayan var mı arkadaşlar. Forumda düşme şikayetleri de vardı son bulmuş olacağını sanıyorum. Upvote 0 Downvote
Şu an sorun yaşayan var mı arkadaşlar. Forumda düşme şikayetleri de vardı son bulmuş olacağını sanıyorum.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ags 2011 #36 Forum bi anda acayip ağırlaştı sayfalar açılmıyor Upvote 0 Downvote
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 3 Ags 2011 #39 3 4 kere attı beni sorun var sanırım Upvote 0 Downvote
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Eyl 2011 #40 Demin beni attı bir kaç defa sorun var mı? Upvote 0 Downvote