yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Eyl 2011 #12 berenn dediki: Ali yanlız ben senden 3yaş küçüğüm ama ne ettin yine Genişletmek için tıklayın...
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 16 Eyl 2011 #13 ablalaık yaşla deıl saygıyla olur ben seni abla görmuşsem saygımdandır laık ol yeter ... ablam
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 16 Eyl 2011 #15 sistem teşekkurler eglenceli bıyer eglenırım bende siz olduktan sonra sıkılmam ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Eyl 2011 #16 pc-x dediki: laık ol yeter ... ablam Genişletmek için tıklayın... vayyy lafa bak beren nasıl altından kalkacan bunu bilmem
pc-x dediki: laık ol yeter ... ablam Genişletmek için tıklayın... vayyy lafa bak beren nasıl altından kalkacan bunu bilmem
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 16 Eyl 2011 #17 hep ablamdınkı zaten sen olede kalacksın .. küçük abla ..
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Eyl 2011 #18 sitem dediki: vayyy lafa bak beren nasıl altından kalkacan bunu bilmem Genişletmek için tıklayın... Kalkılıcak bişey yok bana o değeri veriyoki abla dedi layığım demekki
sitem dediki: vayyy lafa bak beren nasıl altından kalkacan bunu bilmem Genişletmek için tıklayın... Kalkılıcak bişey yok bana o değeri veriyoki abla dedi layığım demekki
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Eyl 2011 #19 pc-x dediki: hep ablamdınkı zaten sen olede kalacksın .. küçük abla .. Genişletmek için tıklayın... aramızda beş yaş ama hiç farketmez seve seve kabul ederim..Edeple gelen hürmetle gider bizden
pc-x dediki: hep ablamdınkı zaten sen olede kalacksın .. küçük abla .. Genişletmek için tıklayın... aramızda beş yaş ama hiç farketmez seve seve kabul ederim..Edeple gelen hürmetle gider bizden
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Eyl 2011 #20 pc-x dediki: hep ablamdınkı zaten sen olede kalacksın .. küçük abla .. Genişletmek için tıklayın... Küçük ablan teşekkür etti ali
pc-x dediki: hep ablamdınkı zaten sen olede kalacksın .. küçük abla .. Genişletmek için tıklayın... Küçük ablan teşekkür etti ali