eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Mrt 2013 #21 'Nerelisin?'diye sormuştu oralı olmadım. Tepkisizlğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik. Hemşeri sayılırdık
'Nerelisin?'diye sormuştu oralı olmadım. Tepkisizlğimi görünce o da oralı olmadı. Artık ikimizde oralı değildik. Hemşeri sayılırdık
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Mrt 2013 #22 Size değil, duygularınıza dokunan adamları sevin... İlhan Berk
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Mrt 2013 #23 Hüzün taze tutar aşk yarasını. Yaramdan da hoşum, yârimden de...
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Mrt 2013 #24 Seyahatte cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası başını koyacak omuz bulamayanlar içindir...
Seyahatte cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası başını koyacak omuz bulamayanlar içindir...
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Mrt 2013 #25 " Kadından meleklik bekliyorsan, Ona cennetini sunacaksın ... ! " Can Yücel
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Mrt 2013 #26 "Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim.Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz."
"Sen bakma bu kadar hüzünlü şeyler yazdığıma, ben çok gülerim.Ve gülerken hiç kimse yalan olduğunu anlayamaz."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #27 Kimse uyandırmasın kimseyi... Herkes mutlu uyurken... En kötü kabus bile iyidir hayatın kendisinden..
Kimse uyandırmasın kimseyi... Herkes mutlu uyurken... En kötü kabus bile iyidir hayatın kendisinden..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #28 Bugün bize müebbet mutluluk verseler, yarın af çıkar...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Mrt 2013 #29 Sonra dedim ki kendi kendime.. İnsanlara ne anlatırsan anlat ! Ama kendini anlatma..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2013 #30 nazenin dediki: Sonra dedim ki kendi kendime.. İnsanlara ne anlatırsan anlat ! Ama kendini anlatma.. Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle...
nazenin dediki: Sonra dedim ki kendi kendime.. İnsanlara ne anlatırsan anlat ! Ama kendini anlatma.. Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle...