melegimmm Usta 8 Eyl 2010 #101 ben deLii biir asiik eLiimde catal kasiik yedim biitirdim askini sanada kaLdii buLasiik
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Eyl 2010 #102 Boğαzımα tαkıldı sevdαn... 3 kere sırtımα vur helâl de; Alışık değilim hαrαmα ondαn olαcαk herαlde...
Boğαzımα tαkıldı sevdαn... 3 kere sırtımα vur helâl de; Alışık değilim hαrαmα ondαn olαcαk herαlde...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Eyl 2010 #103 HapşurduğumDa Çok Чaşa Чєrinє, "BєnimLє Чaşa" Dєsєydin Kєşkє. Bєndє "Sєndє qör" DєğiLdє , "Emrin oLur" Dєsєydim.
HapşurduğumDa Çok Чaşa Чєrinє, "BєnimLє Чaşa" Dєsєydin Kєşkє. Bєndє "Sєndє qör" DєğiLdє , "Emrin oLur" Dєsєydim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #104 Belki olur ha... *€sqiLér£ ßaKıp KéşKéLérLé ya$amaKtanSa GéLéceĞé ßakıP ßéLkiLérLé yaŞamaYı terCih eDéRm..
Belki olur ha... *€sqiLér£ ßaKıp KéşKéLérLé ya$amaKtanSa GéLéceĞé ßakıP ßéLkiLérLé yaŞamaYı terCih eDéRm..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #105 Özgürmüyüz? Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde....
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #106 Değer verdiğin insanların verdiğin değere layık olmadıklarını anlarsan, sen üzülme bırak layık olamadıkları için onlar UTANSIN..
Değer verdiğin insanların verdiğin değere layık olmadıklarını anlarsan, sen üzülme bırak layık olamadıkları için onlar UTANSIN..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #107 Yanlış kişilere.. Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, 'yanlış insanlar üzerine hayal kuruyorsun'
Yanlış kişilere.. Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, 'yanlış insanlar üzerine hayal kuruyorsun'
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #108 Birgün kızım bana ; Anne senin en büyük aşkın kimdi ? Diye sorduğunda.. Eski resimLerini çıkarmak istemiyorum! ......Sana bakıp; ...Baban demek istiyorum..
Birgün kızım bana ; Anne senin en büyük aşkın kimdi ? Diye sorduğunda.. Eski resimLerini çıkarmak istemiyorum! ......Sana bakıp; ...Baban demek istiyorum..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #109 Hayatımda herkesin yeri ayrı, kiminin üzeri çizili, kiminin altı...!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #110 çok doğru... DüşÜnMEdeN Seversen ! DÜşüNDüĞÜn Hiç BiRşEyİ Elde EdeMEzSin..