KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2010 #151 Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!
Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2010 #152 Evde Kalmış Kızlar Müjde !!!!!!!!!!!! ! Adınızı,Yaşınızı, Boyunuzu, Kilonuzu Yazıp ; 2244'e Gönderin Turşunuzu Biz Kuralım xD
Evde Kalmış Kızlar Müjde !!!!!!!!!!!! ! Adınızı,Yaşınızı, Boyunuzu, Kilonuzu Yazıp ; 2244'e Gönderin Turşunuzu Biz Kuralım xD
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2010 #153 'Büyüyünce çok canLar yakar bu Çocuk' Derdi , yanağımdan makas aLan büyükLer...Henüz kısmet oLmadı , HaLa Benim ki yanıyor..
'Büyüyünce çok canLar yakar bu Çocuk' Derdi , yanağımdan makas aLan büyükLer...Henüz kısmet oLmadı , HaLa Benim ki yanıyor..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Eyl 2010 #154 birine yalan söylediğinizi biliyorsanız doğruyu kendinize bile söylemeyın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Eyl 2010 #155 Muhsin Yazıcıoğlu'ndan "Haksız Kalabalıkların Önünde,Haksız Bir Davada Sultan Olacağıma; Haklı Bir Davada, Hak Yolunda, Hak Adına Tek Başıma Yürürüm!"
Muhsin Yazıcıoğlu'ndan "Haksız Kalabalıkların Önünde,Haksız Bir Davada Sultan Olacağıma; Haklı Bir Davada, Hak Yolunda, Hak Adına Tek Başıma Yürürüm!"
melegimmm Usta 16 Eyl 2010 #156 İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Eyl 2010 #157 Ne Olursan Ol Göründüğün Kadarsın, Nasıl Görünürsen Görün Sana Baktığım Kadarsın...!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Eyl 2010 #158 Icin temiz olmadiktan sonra haci hoca olmussun kac para ? Hirka, tesbih, post, seccade guzel ama sence Allah kanar mi bunlara..
Icin temiz olmadiktan sonra haci hoca olmussun kac para ? Hirka, tesbih, post, seccade guzel ama sence Allah kanar mi bunlara..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Eyl 2010 #159 Benim Ayağımın Altı da Müsait, Başımın Üstü de.. Nerede Duracağını Sen Belirle!..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Eyl 2010 #160 "İster kral , ister bir köylü olsun , Dünyada en mutlu insan , evinde huzuru olandır... "