KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2010 #11 En büyük Yanlışıma.... 1 cümLeLik seni, Roman yapmışım kendime...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2010 #12 Beni beğenmeyenlere... KimSeyi TaKmıYoRm,KenDi YoLumDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~ eL SaLLıyoRm
Beni beğenmeyenlere... KimSeyi TaKmıYoRm,KenDi YoLumDa iLeRLiyoRm,ßeni ßöyLe KaßuL eTmeyenLeR ßaKın ßaKın ~ eL SaLLıyoRm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2010 #13 hoşuma giden bi söz Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir
melegimmm Usta 25 Ags 2010 #14 KıRMıZı dediki: hoşuma giden bi söz Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir Genişletmek için tıklayın... tuttum
KıRMıZı dediki: hoşuma giden bi söz Gözyaşının akmaSına ßazen bi soqan deqiL, hıyaRda neDen oLaßiLir Genişletmek için tıklayın... tuttum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ags 2010 #17 Armutlara YaşLanarak değiL, yaşayarak tecrübe kazanıLır.. zaman insanLarı değiL, armutLarı oLgunLaştırır..!
Armutlara YaşLanarak değiL, yaşayarak tecrübe kazanıLır.. zaman insanLarı değiL, armutLarı oLgunLaştırır..!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ags 2010 #18 hayatın acımasız oldugunu düşündüğün anlar için.. Hayat Görmek İstediğin Kadar Güzeldir... Birisinin Gelip Güzelleştrmesini Bekleme...!!
hayatın acımasız oldugunu düşündüğün anlar için.. Hayat Görmek İstediğin Kadar Güzeldir... Birisinin Gelip Güzelleştrmesini Bekleme...!!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ags 2010 #19 Esip gürleyen ama icraatta 0 olanlara... Lafa Gelince Esersiniz~ İcraata GeLince PaMuk ŞekerSiniz !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ags 2010 #20 Kendini bişey sananlara... Senin Yapında Sorun Varsa Ben Mimarın Olamam...Çünki; Seni Yıkıpta Tekrardan Onaramam.!!
Kendini bişey sananlara... Senin Yapında Sorun Varsa Ben Mimarın Olamam...Çünki; Seni Yıkıpta Tekrardan Onaramam.!!