cemree =)=) V.I.P 9 Ekm 2014 #91 -araz- dediki: vayyyy bizim kızda ne yetenekler varmış beeee helal sana @cemree Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim beğenmene sevindim -araz- =))
-araz- dediki: vayyyy bizim kızda ne yetenekler varmış beeee helal sana @cemree Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim beğenmene sevindim -araz- =))
cemree =)=) V.I.P 9 Ekm 2014 #92 Papatya dediki: Rıfkı bizim minnoşlardan birine benziyor ya Çok tatlıymış oy maşAllah. @cemree sen ne kadar yetenekli bir kızsın ayol! Seni alan yaşadı. Genişletmek için tıklayın... Genelde beni alanın başına bela olacağım söylenir ama bunu senden duymak güzel canım teşekkür ederim =))
Papatya dediki: Rıfkı bizim minnoşlardan birine benziyor ya Çok tatlıymış oy maşAllah. @cemree sen ne kadar yetenekli bir kızsın ayol! Seni alan yaşadı. Genişletmek için tıklayın... Genelde beni alanın başına bela olacağım söylenir ama bunu senden duymak güzel canım teşekkür ederim =))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ekm 2014 #93 Ben de çok beğendim. Sen de bir de köpek vardı ikisi anlaşabiliyorlar mı? )
cemree =)=) V.I.P 9 Ekm 2014 #94 YoRuMSuZ dediki: Ben de çok beğendim. Sen de bir de köpek vardı ikisi anlaşabiliyorlar mı? ) Genişletmek için tıklayın... Köpek abimde artık =)
YoRuMSuZ dediki: Ben de çok beğendim. Sen de bir de köpek vardı ikisi anlaşabiliyorlar mı? ) Genişletmek için tıklayın... Köpek abimde artık =)
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 11 Ksm 2014 #96 radyoyu çok beğendim trt den bir yarışmada kazanmıştım,çok değerli bir müzik insanına hediye ettim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ksm 2014 #100 kır diyemicem çünkü oldukça estetik bir görünüşü var