cemree =)=) V.I.P 23 Tem 2014 #21 Nil'in bu şarkısıyla yaptığım kurabiyelerimi gerçi şarkıda kek diyo ama ben kurabiye yaptım daha güzel oldu bence (bu kurabiyelerin tarifini verdim mi hatırlayamadım baktım göremedim de bir ara tarifi ekleyeceğim )
Nil'in bu şarkısıyla yaptığım kurabiyelerimi gerçi şarkıda kek diyo ama ben kurabiye yaptım daha güzel oldu bence (bu kurabiyelerin tarifini verdim mi hatırlayamadım baktım göremedim de bir ara tarifi ekleyeceğim )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Tem 2014 #22 Şarkının tadı resmen pastalar yansımış diyebiliyor muyuz ?
cemree =)=) V.I.P 23 Tem 2014 #23 YoRuMSuZ dediki: Şarkının tadı resmen pastalar yansımış diyebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıklayın... Şarkı sözleri sevgiliye isyan içerse de benim kurabiyelerim gayet masum
YoRuMSuZ dediki: Şarkının tadı resmen pastalar yansımış diyebiliyor muyuz ? Genişletmek için tıklayın... Şarkı sözleri sevgiliye isyan içerse de benim kurabiyelerim gayet masum
cemree =)=) V.I.P 23 Tem 2014 #24 https://cerezforum.com.tr/konu/nikon-coolpix-l310.103253/page-15 çektiğim fotoğrafları bu konu atında paylaşıyordum ama artık devamı bu konuda olacak sanırım =)
https://cerezforum.com.tr/konu/nikon-coolpix-l310.103253/page-15 çektiğim fotoğrafları bu konu atında paylaşıyordum ama artık devamı bu konuda olacak sanırım =)
cemree =)=) V.I.P 23 Tem 2014 #27 Ninova dediki: @cemree ilk resmi ruyamda gorup korkarsam ya Genişletmek için tıklayın... Şimdi gözlerini kapattt o kağıdı hayal gücünle yırt ve sonsuz bir çöplüğe fırlat hiç bir parçasını dışarıda bırakma... İşte gitti bittiiii
Ninova dediki: @cemree ilk resmi ruyamda gorup korkarsam ya Genişletmek için tıklayın... Şimdi gözlerini kapattt o kağıdı hayal gücünle yırt ve sonsuz bir çöplüğe fırlat hiç bir parçasını dışarıda bırakma... İşte gitti bittiiii
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 23 Tem 2014 #28 Hahaha @cemree alemsin bnmde cizimlerim var ama deli sanarlar paylasmiorum :w Takibmde konu ;D
cemree =)=) V.I.P 23 Tem 2014 #29 Ninova dediki: Hahaha @cemree alemsin bnmde cizimlerim var ama deli sanarlar paylasmiorum :w Takibmde konu ;D Genişletmek için tıklayın... Benimde deliden farkım yok ben anlarım deni paylaş sen
Ninova dediki: Hahaha @cemree alemsin bnmde cizimlerim var ama deli sanarlar paylasmiorum :w Takibmde konu ;D Genişletmek için tıklayın... Benimde deliden farkım yok ben anlarım deni paylaş sen