Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Yeni üyesin. Şöyle veya böyle biliyorum dersen yalan olur, günah olur, çarpılırım.
Ama çok konu açıyorsun, katılımcısın ne güzel.
Konuyu güncel tutun 1 ay sonra yine gelecem
İlk izlenim olarak şimdiye kadar foruma gelen ve çok çabuk giden bir çok erkeğe nazaran ağır, saygılı ve katılımcısın ..Tabi bu genel bir bakış açısı seni henüz pek tanıdığımız söylenemez.İlerde yeniden uğrarım..
gördüğüm kadarı ile katılımcı,aktif üyelere adaysın lakin henüz seni tanımadığım için hakkında bir yorum yapamayacağım.
he şu çaki avatarından kurtulduğuna sevindim.
hakkında fikir sahibi olduğumda yine uğrarım buraya
gördüğüm kadarı ile katılımcı,aktif üyelere adaysın lakin henüz seni tanımadığım için hakkında bir yorum yapamayacağım.
he şu çaki avatarından kurtulduğuna sevindim.
hakkında fikir sahibi olduğumda yine uğrarım buraya
profil resmin gerçek ise elinde bir telsiz telefon var ve bulunduğın yerde çalıştığın anlamına gelebilir arkadaki ilaçlara bakılırsa eczacı falan olabilirsin . çokmu polisiye film izledim acep
profil resmin gerçek ise elinde bir telsiz telefon var ve bulunduğın yerde çalıştığın anlamına gelebilir arkadaki ilaçlara bakılırsa eczacı falan olabilirsin . çokmu polisiye film izledim acep
valla gördüğüm kadarıyla efendi ,saygılı ,seviyesini koruyabilen paylaşımcı ,şakacı hee birde söz dinliyen biri olarak görüyorum
tabi tanıdıkça daha çok şey denir avatar güzel oldu güzel neydi o çaki joker aramızda olman güzel