• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Beni Nasıl Bilirsiniz...Öğreneyim Artık..

eyvah...HAZİRANI yorumlamayı unutmuş...küstü mü ne Sabah okula gitmeden resmi göstereceğim...yoksa niye bu Asabiyet :@ İNAN BANA SUDOKU ÇÖZMEK DAHA KOLAY..............:him

;HHAZİRAN A *** uykulu gözlerle egenin yorumu sadece resme Nereye bakıyo bu abla böyle...sarı cadı .........[Suskunluk] BAKIYO OĞLUM AMA GÖRMÜYOR.....................;H;C

dikkat ettim ki yanlıs yere hsgeldin yazmısım ayrıca dier actıgınız konuya hg niz hzlı bir giriş yaptınız diye beyanda bulunacagımdır..
Harf harf kellime kelime çöz beni derken? Anlatın bize kendinizi sudoku mu çözücez:P
Savulun ege geldi hosgeldi hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun

LÜTFEN Dünkü Mesajları okurmusun.......;P

Beni nasıl bilirsiniz öğreneyim artık....Her türlü düşüncelerinize açığım..Olumlu ya da olumsuz...İçinden geçeni söyle kalırsa yazık olur..:D

Ben seni nasıl bilirim; açıksözlü ve esprili, harika bir anne olduğundan da şüphem yok :) İnsanlarla çabuk kaynaşabilen, katılımcı biri.

Kısacası cerezforum'da görmekten gerçekten mutlu olduklarım arasındasın :)

İkinci yorumda benden gelsin.Safirin söylediklerine katılıyorum.Açık sözlü kısmı özellikle Seni çok güzel anlatıyor.Dobra dobrasın.İçinden geldiği gibi davranıyorsun.Her foruma lazım bir üyesin.İyi ki gelmişsin.:)

İçimden geçenleri söyleyim kalırsa yazık olurmuş o halde sıkı dur ege :P

Cidden farklı bir renksin, eğlenceyi, mesleğini, ailesini ve en önemlisi de (ki iyice tanıdık artık :)) oğlun Ege'ye düşkün; iyi bir öğretmen ve iyi bir anne olduğunu düşünüyorum.

İyiki varsın. Hep olman dileğiyle...

Geri