Jandi_46 yağmur misalii 4 Eyl 2013 #32 Daha tanımıyorsun ki ama zeynep değilsen bülent ersoy oluyum bak
...Hazal... Katılımcı 4 Eyl 2013 #33 Cancağızım dediki: Daha tanımıyorsun ki ama zeynep değilsen bülent ersoy oluyum bak Genişletmek için tıklayın... Cidden Zeynep diğilim..kuzenin..kardeşin filan mı ki o?(olsam söylerim ama dimi..;) Ayrıca ben zeynep olmadığıma göre bülent ersoy olabilirsin..
Cancağızım dediki: Daha tanımıyorsun ki ama zeynep değilsen bülent ersoy oluyum bak Genişletmek için tıklayın... Cidden Zeynep diğilim..kuzenin..kardeşin filan mı ki o?(olsam söylerim ama dimi..;) Ayrıca ben zeynep olmadığıma göre bülent ersoy olabilirsin..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ekm 2013 #35 ...Hazal... dediki: Tanıdığım kadarıyla tatlı güvenilir bir kızsın. Genişletmek için tıklayın... Şimdi gördüm bu yorumu çok teşekkürler
...Hazal... dediki: Tanıdığım kadarıyla tatlı güvenilir bir kızsın. Genişletmek için tıklayın... Şimdi gördüm bu yorumu çok teşekkürler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ekm 2013 #36 Cancağızım dediki: Daha tanımıyorsun ki ama zeynep değilsen bülent ersoy oluyum bak Genişletmek için tıklayın... Zeynep kim, biz kimiz, burası neresi
Cancağızım dediki: Daha tanımıyorsun ki ama zeynep değilsen bülent ersoy oluyum bak Genişletmek için tıklayın... Zeynep kim, biz kimiz, burası neresi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2013 #37 _nehir_ dediki: Zeynep kim, biz kimiz, burası neresi Genişletmek için tıklayın... Zeynep derken Ben mi oluyor o Şaka şaka ben değilmişim bahsi geçen
_nehir_ dediki: Zeynep kim, biz kimiz, burası neresi Genişletmek için tıklayın... Zeynep derken Ben mi oluyor o Şaka şaka ben değilmişim bahsi geçen
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ekm 2013 #38 ZeyNoO dediki: Zeynep derken Ben mi oluyor o Şaka şaka ben değilmişim bahsi geçen Genişletmek için tıklayın... Merak ettim ben ama yav kim bu Zeynep
ZeyNoO dediki: Zeynep derken Ben mi oluyor o Şaka şaka ben değilmişim bahsi geçen Genişletmek için tıklayın... Merak ettim ben ama yav kim bu Zeynep
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2013 #39 _nehir_ dediki: Merak ettim ben ama yav kim bu Zeynep Genişletmek için tıklayın... Ben değilim ama merak ettim demek ki net aleminde tanınan bir Zeynep
_nehir_ dediki: Merak ettim ben ama yav kim bu Zeynep Genişletmek için tıklayın... Ben değilim ama merak ettim demek ki net aleminde tanınan bir Zeynep
Jandi_46 yağmur misalii 3 Ekm 2013 #40 Zeynep başka bi forumda baya sevillen biri oda burayamı gelmiş dedim arkadaşın nickde aynı ollunça