dağcı Üstat 20 Eyl 2008 #21 eFSaNe_KaRTaL dediki: SağoLun Millet.. Burdan anLaşıLan En önemLi özeLLiğim UyuzLuk..Tamam kabuL ediyorum...Uyuzm...Yaşasın UyuzLuk... Genişletmek için tıklayın... belgen var mı
eFSaNe_KaRTaL dediki: SağoLun Millet.. Burdan anLaşıLan En önemLi özeLLiğim UyuzLuk..Tamam kabuL ediyorum...Uyuzm...Yaşasın UyuzLuk... Genişletmek için tıklayın... belgen var mı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Eyl 2008 #22 SağoL Zeka Küpü Kardeşim.. Abey Kağıt ParçasıyLa oLmuyo HerŞey..
arzum Forum Tutkunu 22 Eyl 2008 #23 eFSaNe_KaRTaL dediki: Orti Ne Yazmışın öLe bee...Neymişim Ben Dedim Birden Kendi Kendime.. SğL ortim.. Genişletmek için tıklayın... azz bile ortim
eFSaNe_KaRTaL dediki: Orti Ne Yazmışın öLe bee...Neymişim Ben Dedim Birden Kendi Kendime.. SğL ortim.. Genişletmek için tıklayın... azz bile ortim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Eyl 2008 #24 Orti Şımartıyon Ama Beni.. Bak Şımarınca İyi oLmuyom Ben..O na Göre..
zuzuu Uzman 6 Ekm 2008 #25 valla efsane tanımıyorum ama dıştan bakınca çok konuşan ama komik birine benziyosun
C CiMCiMe Usta 7 Ekm 2008 #28 zuzuu dediki: yavaş yavaş tanıycaz artık napalım Genişletmek için tıklayın... aman eksik kalma(şıka)
sorumsuz Forum Onuru 7 Ekm 2008 #29 ben onu formun ünlüsü deyebilirim neden derseniz bütün konularda efsanenin ismi geçiyor çok ünlüsün efsane bende seni fazla tanımıyorum ama çok konuşan eglenceli birisin
ben onu formun ünlüsü deyebilirim neden derseniz bütün konularda efsanenin ismi geçiyor çok ünlüsün efsane bende seni fazla tanımıyorum ama çok konuşan eglenceli birisin