Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2008 #21 eFSaNe_KaRTaL dediki: öle..nese konuyu dağıtmayak..Şimdi geLir artisLik yapar Asabımı bozar Benim.. Genişletmek için tıklayın... Kimsinki senin asabını bozacam Sorumsuzum canım benim Efsaneye istediğin kadar yüklenebilirsin ben izin verdim, istediğin kadar dağıt burayı sana izin var
eFSaNe_KaRTaL dediki: öle..nese konuyu dağıtmayak..Şimdi geLir artisLik yapar Asabımı bozar Benim.. Genişletmek için tıklayın... Kimsinki senin asabını bozacam Sorumsuzum canım benim Efsaneye istediğin kadar yüklenebilirsin ben izin verdim, istediğin kadar dağıt burayı sana izin var
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2008 #23 eFSaNe_KaRTaL dediki: dağıtıcam ben merak etmeyin siz.. Genişletmek için tıklayın... Ney?? Kafanımı dağıttın Oh iyi iyi sevindim
eFSaNe_KaRTaL dediki: dağıtıcam ben merak etmeyin siz.. Genişletmek için tıklayın... Ney?? Kafanımı dağıttın Oh iyi iyi sevindim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2008 #25 eFSaNe_KaRTaL dediki: anlama kıtlığı mı oluyo bu.. Genişletmek için tıklayın... Yok anlayıpta, anlamamazlıktan gelme oluyor
eFSaNe_KaRTaL dediki: anlama kıtlığı mı oluyo bu.. Genişletmek için tıklayın... Yok anlayıpta, anlamamazlıktan gelme oluyor
dağcı Üstat 8 Ekm 2008 #27 ya bana bu konulara başka bişeyi hatırlatıyo genelde bu dünyadan göç edenler hakkında sorulur ama iyi bilirdik allah rahmet etsin :
ya bana bu konulara başka bişeyi hatırlatıyo genelde bu dünyadan göç edenler hakkında sorulur ama iyi bilirdik allah rahmet etsin :
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ekm 2008 #28 dağcı dediki: ya bana bu konulara başka bişeyi hatırlatıyo genelde bu dünyadan göç edenler hakkında sorulur ama iyi bilirdik allah rahmet etsin : Genişletmek için tıklayın... Abi iki dakikada öldürdün beni alacağın olsun
dağcı dediki: ya bana bu konulara başka bişeyi hatırlatıyo genelde bu dünyadan göç edenler hakkında sorulur ama iyi bilirdik allah rahmet etsin : Genişletmek için tıklayın... Abi iki dakikada öldürdün beni alacağın olsun