arzum Forum Tutkunu 11 Eyl 2008 #1 Arkadaşlar iyi yada kötü her türlü yoruma açıgım bakalım kimler beni ne kadar tanımış yada ben kendimi nasıl tanıtmışım sizlere
Arkadaşlar iyi yada kötü her türlü yoruma açıgım bakalım kimler beni ne kadar tanımış yada ben kendimi nasıl tanıtmışım sizlere
kelebek -ütopik- V.I.P 11 Eyl 2008 #2 Pek tanıyamadım fırsatım olmadı aslında, ara sıra foruma uğrayan ve forumu sevdiğini düşündüğüm birisin, bu kadar biliyorum maalesef
Pek tanıyamadım fırsatım olmadı aslında, ara sıra foruma uğrayan ve forumu sevdiğini düşündüğüm birisin, bu kadar biliyorum maalesef
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Eyl 2008 #3 kelebek dediki: Pek tanıyamadım fırsatım olmadı aslında, ara sıra foruma uğrayan ve forumu sevdiğini düşündüğüm birisin, bu kadar biliyorum maalesef Genişletmek için tıklayın... Azru sevecen paylasimci candan birisin iyiki varsiniz
kelebek dediki: Pek tanıyamadım fırsatım olmadı aslında, ara sıra foruma uğrayan ve forumu sevdiğini düşündüğüm birisin, bu kadar biliyorum maalesef Genişletmek için tıklayın... Azru sevecen paylasimci candan birisin iyiki varsiniz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Eyl 2008 #4 Geldiğinde uzun süre paylaşım yapmamıştın hatırlıyorum. İzledin nedense bizi Ama şu an hakikaten katılımcı ve uyumlu birisin. İyiki varsın. Hep aramızda olman dileğiyle...
Geldiğinde uzun süre paylaşım yapmamıştın hatırlıyorum. İzledin nedense bizi Ama şu an hakikaten katılımcı ve uyumlu birisin. İyiki varsın. Hep aramızda olman dileğiyle...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 12 Eyl 2008 #5 Valla ha Ne desem Boş Ortim..Seni AnLatmaya KeLimeLer Yetmez..O nun için Susuyorum..
iLk_NuR Üstat 12 Eyl 2008 #6 abLacm benim iyi kaLpLi güLer yüzLü yardımsever bütün iyi huyLar sende topLanmış biraz daha ilerleyim senide meLekLiğe atıcam
abLacm benim iyi kaLpLi güLer yüzLü yardımsever bütün iyi huyLar sende topLanmış biraz daha ilerleyim senide meLekLiğe atıcam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Eyl 2008 #7 iLk_NuR dediki: abLacm benim iyi kaLpLi güLer yüzLü yardımsever bütün iyi huyLar sende topLanmış biraz daha ilerleyim senide meLekLiğe atıcam Genişletmek için tıklayın... Şu samimiyete dayanışmaya hayran kaldım Meleklikler, iyilikler havalarda uçuşuyo
iLk_NuR dediki: abLacm benim iyi kaLpLi güLer yüzLü yardımsever bütün iyi huyLar sende topLanmış biraz daha ilerleyim senide meLekLiğe atıcam Genişletmek için tıklayın... Şu samimiyete dayanışmaya hayran kaldım Meleklikler, iyilikler havalarda uçuşuyo
arzum Forum Tutkunu 12 Eyl 2008 #9 ortim ve ilknur ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliği benimde kötü yanlarım var tabiki ama sölemeicem hehe meleklik olur tabi neden olmasın yakışır bize
ortim ve ilknur ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliği benimde kötü yanlarım var tabiki ama sölemeicem hehe meleklik olur tabi neden olmasın yakışır bize
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Eyl 2008 #10 Ben bilmem -KıRMıZı- bilir (Daha tanışmak kısmet olmadı yani)