arzum Forum Tutkunu 25 Mys 2009 #21 teşekkürler güzel yorumun için canım kısmet olmadı bi görüşmek yaa inşallah bu yaz görüşürüz ve dostlugumuzu arkadaşlıgımızı dahada pekiştiririz.
teşekkürler güzel yorumun için canım kısmet olmadı bi görüşmek yaa inşallah bu yaz görüşürüz ve dostlugumuzu arkadaşlıgımızı dahada pekiştiririz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Mys 2009 #22 arzum dediki: teşekkürler güzel yorumun için canım kısmet olmadı bi görüşmek yaa inşallah bu yaz görüşürüz ve dostlugumuzu arkadaşlıgımızı dahada pekiştiririz. Genişletmek için tıklayın... insallah gecen gün bi taksim geziniz varmış katılıcaktım aslindada kurstan çıkamadım..
arzum dediki: teşekkürler güzel yorumun için canım kısmet olmadı bi görüşmek yaa inşallah bu yaz görüşürüz ve dostlugumuzu arkadaşlıgımızı dahada pekiştiririz. Genişletmek için tıklayın... insallah gecen gün bi taksim geziniz varmış katılıcaktım aslindada kurstan çıkamadım..
arzum Forum Tutkunu 25 Mys 2009 #23 evet ilknur söyledi güzel olurdu ama başka bir gün görüşürüz istedikten sonra yapılmıycak şey yok