_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 20 Hzr 2013 #131 Ben de forumda en sevdiklerimden derim Yeni imzayı da şimdi fark ettim güzel olmuş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Hzr 2013 #137 nazenin dediki: o da bitane derim.. Genişletmek için tıklayın... şu sıra görüşemiyoruz derim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Hzr 2013 #138 yaren* dediki: şu sıra görüşemiyoruz derim Genişletmek için tıklayın... bitmiyo ki koşturmacalar.. bugün sakin kendimle kaldım sonunda.. ama bozarlar az sonra .. tanıyorum artık az çok tanıdıkça da seviyorum daha çok derim..
yaren* dediki: şu sıra görüşemiyoruz derim Genişletmek için tıklayın... bitmiyo ki koşturmacalar.. bugün sakin kendimle kaldım sonunda.. ama bozarlar az sonra .. tanıyorum artık az çok tanıdıkça da seviyorum daha çok derim..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Hzr 2013 #139 nazenin dediki: bitmiyo ki koşturmacalar.. bugün sakin kendimle kaldım sonunda.. ama bozarlar az sonra .. tanıyorum artık az çok tanıdıkça da seviyorum daha çok derim.. Genişletmek için tıklayın... çok düşünceli ve nazik derim..
nazenin dediki: bitmiyo ki koşturmacalar.. bugün sakin kendimle kaldım sonunda.. ama bozarlar az sonra .. tanıyorum artık az çok tanıdıkça da seviyorum daha çok derim.. Genişletmek için tıklayın... çok düşünceli ve nazik derim..