yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Hzr 2013 #51 felsefe_mi dediki: Tam evlenilecek kız derim Hayır karşımdaki ne amaçla soruyor bilemedim =BB Genişletmek için tıklayın... Valla bence kendiside tam evlenilecek kız ama degerini bilememişler derim )
felsefe_mi dediki: Tam evlenilecek kız derim Hayır karşımdaki ne amaçla soruyor bilemedim =BB Genişletmek için tıklayın... Valla bence kendiside tam evlenilecek kız ama degerini bilememişler derim )
felsefe_mi ...!... Özel üye 14 Hzr 2013 #52 Hahaa Aç kalmaya razıysa oluyyy oluuuy Candır o yaa derim. Arkanı sağlam yaslayabilirsin ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Hzr 2013 #53 felsefe_mi dediki: Hahaa Aç kalmaya razıysa oluyyy oluuuy Candır o yaa derim. Arkanı sağlam yaslayabilirsin ; Genişletmek için tıklayın... Açlık dediğin nedir gülüm onun için yaşamayı göze alırım derim ( biraz arabesk oldu hocam ama ancak böyle anlatabilirdim galiba sanırsam ) Hani bazı insanlar için adam gibi adam derler ya işte tam ondan derim ;
felsefe_mi dediki: Hahaa Aç kalmaya razıysa oluyyy oluuuy Candır o yaa derim. Arkanı sağlam yaslayabilirsin ; Genişletmek için tıklayın... Açlık dediğin nedir gülüm onun için yaşamayı göze alırım derim ( biraz arabesk oldu hocam ama ancak böyle anlatabilirdim galiba sanırsam ) Hani bazı insanlar için adam gibi adam derler ya işte tam ondan derim ;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Hzr 2013 #58 RUZG4R dediki: çay kolik derim ne o çaylar ..) Genişletmek için tıklayın... kahve ikram ettinde içmedikmi derim
RUZG4R dediki: çay kolik derim ne o çaylar ..) Genişletmek için tıklayın... kahve ikram ettinde içmedikmi derim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Hzr 2013 #59 yaren* dediki: kahve ikram ettinde içmedikmi derim Genişletmek için tıklayın... banane senin daha çok sen ikram et
yaren* dediki: kahve ikram ettinde içmedikmi derim Genişletmek için tıklayın... banane senin daha çok sen ikram et
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Hzr 2013 #60 RUZG4R dediki: banane senin daha çok sen ikram et Genişletmek için tıklayın... gözü hala 'emde yaa