P Papatya V.I.P V.I.P 22 Hzr 2017 #21 Bayramdan önce başlar mı ki yarışma? Ramazan nedeniyle mi bu durağanlık arkadaşlar.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Hzr 2017 #22 yani katılım olmadığı sürece başlayana tabii ki .tek fotografla başlayamaz
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Hzr 2017 #24 Konuyu mu beğenmediniz yoksa? Ortak bir fikirle almıştık bu kararı. Eğer istiyorsanız konu hakkında tekrar düşünüle de bilir.
Konuyu mu beğenmediniz yoksa? Ortak bir fikirle almıştık bu kararı. Eğer istiyorsanız konu hakkında tekrar düşünüle de bilir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Hzr 2017 #25 Bayram dönüşü herkes fotoğraflarıyla gelsin arkadaşlar. Hepiniz aynı anda mı yaşlandınız nedir bu enerjisizlik böyle.
Bayram dönüşü herkes fotoğraflarıyla gelsin arkadaşlar. Hepiniz aynı anda mı yaşlandınız nedir bu enerjisizlik böyle.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Hzr 2017 #26 YoRuMSuZ dediki: Bayram dönüşü herkes fotoğraflarıyla gelsin arkadaşlar. Hepiniz aynı anda mı yaşlandınız nedir bu enerjisizlik böyle. Genişletmek için tıklayın... Ben yaşlandım valla 30 lu yaşları hiç sevmedim..
YoRuMSuZ dediki: Bayram dönüşü herkes fotoğraflarıyla gelsin arkadaşlar. Hepiniz aynı anda mı yaşlandınız nedir bu enerjisizlik böyle. Genişletmek için tıklayın... Ben yaşlandım valla 30 lu yaşları hiç sevmedim..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Hzr 2017 #27 cuma gününe kadar bekliyorum. elinizi çabuk tutun.yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 2 Tem 2017 #30 başlayacak ama birinin ilgilenmesi gerekiyor ve o birini bulamıyorum zira tatildeyim ve elimin altında bilgisayar yok
başlayacak ama birinin ilgilenmesi gerekiyor ve o birini bulamıyorum zira tatildeyim ve elimin altında bilgisayar yok