jeriko Özel Üye Özel üye 13 Ock 2010 #101 YoRuMSuZ dediki: Kırmızı bir araba alırdım. Dicektim ki zaten hediye etmişim Genişletmek için tıklayın... Hani Hocam senin aldığın arabayı göremiyorum.
YoRuMSuZ dediki: Kırmızı bir araba alırdım. Dicektim ki zaten hediye etmişim Genişletmek için tıklayın... Hani Hocam senin aldığın arabayı göremiyorum.
jeriko Özel Üye Özel üye 13 Ock 2010 #103 Kesinlikle ondan bahsediliyor. Bak Yeşim sevildiğini bil bunca zamandır forumdayım biz foruma halen eski arabayla gidip geliyor sen 2010 modelle.
Kesinlikle ondan bahsediliyor. Bak Yeşim sevildiğini bil bunca zamandır forumdayım biz foruma halen eski arabayla gidip geliyor sen 2010 modelle.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 13 Ock 2010 #106 zaten beni senden başka seven yok ben mercimek ime kendi ellerimle baklava börek açarım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ock 2010 #107 jeriko dediki: Kesinlikle ondan bahsediliyor. Bak Yeşim sevildiğini bil bunca zamandır forumdayım biz foruma halen eski arabayla gidip geliyor sen 2010 modelle. Genişletmek için tıklayın... Ah hocam ah galeri açmışsınız hala eski araba diyosunuz Yukarıdaki için iki kadeh atardım
jeriko dediki: Kesinlikle ondan bahsediliyor. Bak Yeşim sevildiğini bil bunca zamandır forumdayım biz foruma halen eski arabayla gidip geliyor sen 2010 modelle. Genişletmek için tıklayın... Ah hocam ah galeri açmışsınız hala eski araba diyosunuz Yukarıdaki için iki kadeh atardım