RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Şbt 2014 #61 _nehir_ dediki: Ama ben bu kadar yaratıcı olamıyorum ki Genişletmek için tıklayın... sen ne fenasın yahu benim sevgilim fena olmalı
_nehir_ dediki: Ama ben bu kadar yaratıcı olamıyorum ki Genişletmek için tıklayın... sen ne fenasın yahu benim sevgilim fena olmalı
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Şbt 2014 #62 RUZG4R dediki: sen ne fenasın yahu benim sevgilim fena olmalı Genişletmek için tıklayın... Önceki mesajlarından faydalanayım dedim öğrenme amaçlı niye fenaymışım Dağıtmayalım konuyu devam etsin Benim sevgilim olmamalı, toplum buna hazır değil
RUZG4R dediki: sen ne fenasın yahu benim sevgilim fena olmalı Genişletmek için tıklayın... Önceki mesajlarından faydalanayım dedim öğrenme amaçlı niye fenaymışım Dağıtmayalım konuyu devam etsin Benim sevgilim olmamalı, toplum buna hazır değil
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Şbt 2014 #63 benim sevgilim...kendim olmalıyım. nefret edyorum bütün erkeklerden
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Mrt 2014 #65 bnim sevgilim şu önümdeki soru bankaları şimdilik. sınav geçsin gitsin, ayrılcam
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mrt 2022 #66 yemek yapmasini bilecek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Mrt 2022 #67 Sadece benimle konusacak