Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Ksm 2012 #11 Şiirle bir giriş teşekkür ederiz paylaşımınıza,hoşgeldiniz ve keyifli forumlar.
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #13 Çağlayağmur dediki: Şiirle bir giriş teşekkür ederiz paylaşımınıza,hoşgeldiniz ve keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim.hoşbuldum.
Çağlayağmur dediki: Şiirle bir giriş teşekkür ederiz paylaşımınıza,hoşgeldiniz ve keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... çok teşekkür ederim.hoşbuldum.
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #14 SizinSesiniz dediki: Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler ederim hoşbuldum
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #15 KıRMıZı dediki: Hosgeldiniz... Genişletmek için tıklayın... teşekkürler..
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #16 ZeyNoO dediki: Hoşgeldiniz Keyifli forumlar. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum,teşekkür ederim.
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #18 nazenin dediki: hoşgeldin.. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum bir şey sorabilir miyim?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ksm 2012 #19 genuine dediki: hoşbuldum bir şey sorabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... sorabilirsin..
genuine Katılımcı 23 Ksm 2012 #20 nazenin dediki: sorabilirsin.. Genişletmek için tıklayın... tanışma adı altında böyle bir başlangıç yapabildim ama devamını getirebilecek bir forum baslangıcı yapmakta zorlanıyorum.nereden nasıl girilir? bilememekteyim..
nazenin dediki: sorabilirsin.. Genişletmek için tıklayın... tanışma adı altında böyle bir başlangıç yapabildim ama devamını getirebilecek bir forum baslangıcı yapmakta zorlanıyorum.nereden nasıl girilir? bilememekteyim..