cemree =)=) V.I.P 3 Eyl 2013 #11 ZeyNoO dediki: Ciddimisin Kız o kadar chatte yazdı birde komşum yaa cemree ve alıntı yapmak Oje ve hobi denemeleri dışında mutfakda da yenilikler yaratıyor Genişletmek için tıklayın... Dimi ama chatte yazmasam neyyysee hobilerden mutfağa atladık bakalım
ZeyNoO dediki: Ciddimisin Kız o kadar chatte yazdı birde komşum yaa cemree ve alıntı yapmak Oje ve hobi denemeleri dışında mutfakda da yenilikler yaratıyor Genişletmek için tıklayın... Dimi ama chatte yazmasam neyyysee hobilerden mutfağa atladık bakalım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 3 Eyl 2013 #12 YoRuMSuZ dediki: Vaaayyy ben bunları alıntı resim diye düşünmüştüm REP geliyo Genişletmek için tıklayın... Bende öyle sanmıştım girdiğimde anladım bende
YoRuMSuZ dediki: Vaaayyy ben bunları alıntı resim diye düşünmüştüm REP geliyo Genişletmek için tıklayın... Bende öyle sanmıştım girdiğimde anladım bende
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 3 Eyl 2013 #13 cemree dediki: Yemek konusunda bu kadar becerikli değilim ama Aç kalmam işte ya elimizden bir şeyler geliyor moddd Genişletmek için tıklayın... Olsun devamlı hamur işi yaparsın sende Ben aç kalmamak için yumurta,makarna olmadı hazır çorba yaparım döktürmüşsün sen Devamını bekliyoruz beş çayının Tariflerini de vermişsin bundan sonra yemek bölümü sen ve senin tariflerini bekliyor
cemree dediki: Yemek konusunda bu kadar becerikli değilim ama Aç kalmam işte ya elimizden bir şeyler geliyor moddd Genişletmek için tıklayın... Olsun devamlı hamur işi yaparsın sende Ben aç kalmamak için yumurta,makarna olmadı hazır çorba yaparım döktürmüşsün sen Devamını bekliyoruz beş çayının Tariflerini de vermişsin bundan sonra yemek bölümü sen ve senin tariflerini bekliyor
cemree =)=) V.I.P 4 Eyl 2013 #14 @aslann bakalımm devamı gelebilecekmi bu beş çaylarının Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Eyl 2013 #15 cemree dediki: @aslann bakalımm devamı gelebilecekmi bu beş çaylarının Genişletmek için tıklayın... Gelir diye düşünmekteyim S.modum ne der acaba pek umutsuz gibi yazmış ama Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
cemree dediki: @aslann bakalımm devamı gelebilecekmi bu beş çaylarının Genişletmek için tıklayın... Gelir diye düşünmekteyim S.modum ne der acaba pek umutsuz gibi yazmış ama
cemree =)=) V.I.P 4 Eyl 2013 #16 aslann dediki: Gelir diye düşünmekteyim S.modum ne der acaba pek umutsuz gibi yazmış ama Genişletmek için tıklayın... 2 haftada 1 belkiii kilo alırım her gün böyle yersem
aslann dediki: Gelir diye düşünmekteyim S.modum ne der acaba pek umutsuz gibi yazmış ama Genişletmek için tıklayın... 2 haftada 1 belkiii kilo alırım her gün böyle yersem
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Eyl 2013 #17 cemree dediki: 2 haftada 1 belkiii kilo alırım her gün böyle yersem Genişletmek için tıklayın... haha dans ile zayıflama konusu boşuna mı Sonra zayıflaması bir dert en iyisi haftada bir
cemree dediki: 2 haftada 1 belkiii kilo alırım her gün böyle yersem Genişletmek için tıklayın... haha dans ile zayıflama konusu boşuna mı Sonra zayıflaması bir dert en iyisi haftada bir
cemree =)=) V.I.P 4 Eyl 2013 #18 aslann dediki: haha dans ile zayıflama konusu boşuna mı Sonra zayıflaması bir dert en iyisi haftada bir Genişletmek için tıklayın... Aaaaaaa moddd bek dansı aklıma iyi getirdin ... yarın başlıyorum ....
aslann dediki: haha dans ile zayıflama konusu boşuna mı Sonra zayıflaması bir dert en iyisi haftada bir Genişletmek için tıklayın... Aaaaaaa moddd bek dansı aklıma iyi getirdin ... yarın başlıyorum ....
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Eyl 2013 #19 cemree dediki: Aaaaaaa moddd bek dansı aklıma iyi getirdin ... yarın başlıyorum .... Genişletmek için tıklayın... Bende 2 gün önce başladım ama benimki sabah sporu koca yazı öylesine geçirdim okullar açılacak daha yeni başlıyorum Sana da İyi danslar S.modummm =)
cemree dediki: Aaaaaaa moddd bek dansı aklıma iyi getirdin ... yarın başlıyorum .... Genişletmek için tıklayın... Bende 2 gün önce başladım ama benimki sabah sporu koca yazı öylesine geçirdim okullar açılacak daha yeni başlıyorum Sana da İyi danslar S.modummm =)
cemree =)=) V.I.P 4 Eyl 2013 #20 aslann dediki: Bende 2 gün önce başladım ama benimki sabah sporu koca yazı öylesine geçirdim okullar açılacak daha yeni başlıyorum Sana da İyi danslar S.modummm =) Genişletmek için tıklayın... teşeküür ederim modddd =)) bakalım forumdan birileri bana eşlik edecekmi
aslann dediki: Bende 2 gün önce başladım ama benimki sabah sporu koca yazı öylesine geçirdim okullar açılacak daha yeni başlıyorum Sana da İyi danslar S.modummm =) Genişletmek için tıklayın... teşeküür ederim modddd =)) bakalım forumdan birileri bana eşlik edecekmi