Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #3 B3RK3 dediki: Görüntü güzelde tadı nasıl acaba Genişletmek için tıklayın... aynıdır herhalde sonuçta çilek teşekkürler
B3RK3 dediki: Görüntü güzelde tadı nasıl acaba Genişletmek için tıklayın... aynıdır herhalde sonuçta çilek teşekkürler
İki nokta Üstat 4 Hzr 2013 #4 Olmamış çileği beyaz diye yutturuyorlar.. Bizim yazlıkta var bundan güneş görmüyor yapraklar yüzünden..
Olmamış çileği beyaz diye yutturuyorlar.. Bizim yazlıkta var bundan güneş görmüyor yapraklar yüzünden..
Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #6 İki nokta dediki: Olmamış çileği beyaz diye yutturuyorlar.. Bizim yazlıkta var bundan güneş görmüyor yapraklar yüzünden.. Genişletmek için tıklayın... yaaa benim beyaz çileğime bahane bulma beyaz çilek o işte
İki nokta dediki: Olmamış çileği beyaz diye yutturuyorlar.. Bizim yazlıkta var bundan güneş görmüyor yapraklar yüzünden.. Genişletmek için tıklayın... yaaa benim beyaz çileğime bahane bulma beyaz çilek o işte
Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #8 yaren* dediki: Genetiği ile oynandığını düşünüyorum.. Genişletmek için tıklayın... bak bu makul teşekkürler
yaren* dediki: Genetiği ile oynandığını düşünüyorum.. Genişletmek için tıklayın... bak bu makul teşekkürler
İki nokta Üstat 4 Hzr 2013 #9 Tuba dediki: yaaa benim beyaz çileğime bahane bulma beyaz çilek o işte Genişletmek için tıklayın... Aynısının tıpkısı tadı tuzu yok gerçek çilek gibi değil kandırıyorlar halkı..
Tuba dediki: yaaa benim beyaz çileğime bahane bulma beyaz çilek o işte Genişletmek için tıklayın... Aynısının tıpkısı tadı tuzu yok gerçek çilek gibi değil kandırıyorlar halkı..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #10 Hemen açıklıyorum bu çilek doğal Güney Amerika'da yetiştirilen yabani bir çilek türü ama soyu tükenme tehlikesindeymiş, tadı da ananasa benziyormuş
Hemen açıklıyorum bu çilek doğal Güney Amerika'da yetiştirilen yabani bir çilek türü ama soyu tükenme tehlikesindeymiş, tadı da ananasa benziyormuş