Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #13 İki nokta dediki: Aynısının tıpkısı tadı tuzu yok gerçek çilek gibi değil kandırıyorlar halkı.. Genişletmek için tıklayın... kandırıkçıııı
İki nokta dediki: Aynısının tıpkısı tadı tuzu yok gerçek çilek gibi değil kandırıyorlar halkı.. Genişletmek için tıklayın... kandırıkçıııı
Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #14 _nehir_ dediki: Hemen açıklıyorum bu çilek doğal Güney Amerika'da yetiştirilen yabani bir çilek türü ama soyu tükenme tehlikesindeymiş, tadı da ananasa benziyormuş Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim nehircim sende olmasan inandıramıcam kimseyi
_nehir_ dediki: Hemen açıklıyorum bu çilek doğal Güney Amerika'da yetiştirilen yabani bir çilek türü ama soyu tükenme tehlikesindeymiş, tadı da ananasa benziyormuş Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim nehircim sende olmasan inandıramıcam kimseyi
Tuba ♕ Özel üye 4 Hzr 2013 #15 patik dediki: Canım çilek çekti, burnama buram buram koktu. Genişletmek için tıklayın... mevsimi hemen pazara
patik dediki: Canım çilek çekti, burnama buram buram koktu. Genişletmek için tıklayın... mevsimi hemen pazara
İki nokta Üstat 4 Hzr 2013 #16 Hafta sonu gidiyorum çekerim resmini.. Tatmak isteyenlere kargo ile yollarım cüzi bir fiyata..